Spring naar bijdragen

Intoer

Leden
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Over Intoer

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 08-12-1964

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60 Csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  12-12-2008
 • Lengtegraad
  0
 • Breedtegraad
  0

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Sleeuwijk
 1. Intoer

  Waadpak

  Das de kracht van de Lidl en andere prijsvechters.......er liggen schuren en kasten vol met zooi die je niet kunt laten liggen....maar waar je uiteindelijk niks mee doet :-) Meneer Lidl.......verblijft er heerlijk van op de behama's
 2. Onbegrijpelijk, maar zoals TT schrijft....weten we niets van de voorgeschiedenis.... Maar als dit een gemeende mail is, moet er tegen opgetreden worden. Zulke dingen kunnen niet getolereerd worden toch?
 3. Of eventueel dit http://www.verhuur-punt.nl/products/203-Waadpak Of ergens anders natuurlijk
 4. Super..... Leuk dat je steeds weer wat kan leren als je ervoor open staat. Bedankt.. Bloodwoosj
 5. Intoer

  Alle Caches Van Nederland

  Pffffff....ik sluit het forum maar weer af, en ga wat leuks doen. Ipv het moddergooien weer te moeten lezen. Prettig weekend, en veel cache plezier.
 6. Intoer

  Waypoints Iphone

  Zelf een WP invullen is mij ook nog niet gelukt, wel als je een multi loopt, kun je na aanklikken uit de cachelijst naar onderen scrollen en daar vind je dan "Extra tussenpunten". Deze moeten dan wel door de CO, gemeld worden...moet je onderweg zelf een WP maken/puzzelen...dan weet ik ook even geen oplossing. Ik gebruik de Iphone dan ook enkel voor info zoals MacDD ook al schrijft...navigeren naar een cache is wel mogelijk, maar ik vind dat de afwijking veel te groot is. Je zoek gebied wordt dan wel erg groot, en ik wil graag onopvallend zoeken.....en met een zoek gebied van soms wel 17mtr ben je lang bezig op de eindlocatie. En dat zou op kunnen vallen..... De iphone met de geocaching.app is handig als hulp tijdens het cachen, maar ik geef de voorkeur voor een goed GPS.
 7. Hier is de site heeeeel erg traag
 8. Intoer

  Geript

  Het is dus niet altijd zwart-wit. Vind je helemaal niets, dan is het een Not Found, maar soms is het niet helemaal duidelijk. En dan is het toch mooi om in overleg met de CO tot een oplossing te komen? Dan blijft het ook gewoon gezellig! Precies, mooi verwoord.
 9. Intoer

  Geript

  Tja, er is de richtlijn/spelregel; Niet je naam in het logboek = niet gevonden = niet loggen op internet en er is de CO die soms aangeeft dat je toch mag loggen. Of je daar op in gaat mag je zelf uitmaken. Draai het alleen niet om, zou ik zeggen. Wat mij betreft is het 'not done' wanneer je zelf gaat bepalen dat je recht hebt op een found, wanneer je de cache niet hebt gevonden of aangetroffen. Log, wanneer je hebt gezocht, maar niet gevonden altijd met een 'did not find' om de CO en de cachers na jou te waarschuwen. Daar is dat log type voor en er is lang niet altijd een telefoonnummer voorhanden om, zo mooi als in dit voorbeeld, direct te communiceren. Ik vind inderdaad ook als je niets gevonden hebt je ook niet als gevonden kan loggen (je hebt immers niets gevonden)en deze moet je loggen als 'did not find' ter info voor iedereen . Maar in mijn geval waren we op de juiste plaats, we hebben de kist gevonden..en we vonden goodies, enkel was de cache zelf eruit met daarin ook de logrol. We belden de legger ook terwijl we op de cache locatie waren, dus we konden hem ook direct antwoord geven op de vragen die hij stelde over de cache en wat we aantroffen. De legger was ook zeer blij toen we hem verwittigden over het rippen van de cache. Toen ik hem vroeg of ik de cache mocht loggen als fount, kreeg ik als antwoord...natuurlijk ik ben al heel erg blij dat je me op de hoogte stelt van het verdwijnen. Later kreeg ik een mailtje van hem dat de cache zelf inderdaad verdwenen was en dat er een noodcache geplaats was. Dus ja ik heb hem als fount genoteerd....en ja daar kunnen we het mee eens zijn of niet...ik vond zelf dat het "dit geval" kon.
 10. Intoer

  Geript

  Ik ben nog erg nieuw op forum en geocaching, en onlangs had ik ook een cache's die geript was.De cache was een eindcache van een serie die we gelopen hadden. Aan gekomen op de eindcache vonden we wel de ingegraven houten kist met deksel, maar de cache zelf was eruit, er lagen wel 2 Goodies en 2 briefjes in de houten kist. Het 1e briefje waarin met kinderhandschrift een bepaalde tekst was geschreven en waarin ze schreven de cache meegenomen te hebben en de 2e briefje van een team wat net voor ons was geweest en dus ook de cache niet had gevonden.Maar zei hadden op deze manier toch een log in de cache gemaakt, en wij hebben onze naam daar ook bijgeschreven. Omdat we tijdens het serie lopen ook het telefoonnummer van de cache legger hadden gezien, hebben we hem even gebeld met de medeling dat de cache geript was. Hij was erg blij dat we hem even inlichten, zodat hij sávonds gelijk een noodcache kon plaatsen.. Ik heb per e-mal later nog contact gehad met de legger van de cache, en ik mocht de cache toch als Fount noteren.... Maar als ik nu al de verhalen van hier boven lees, zou ik hem dus niet als gevonden mogen loggen ?? Ik begrijp regels zijn regels, maar als je nu een goed overleg en goede communicatie hebt met de legger.....is het dan zo'n groot probleem ?
 11. Heel erg bedankt, voor jullie snelle reacties. Het wordt me duidelijk dat de Geocachers met veel begrippen en in termen communiceren. Dat wordt dus de komende tijd ff jullie lijstje erbij houden en dan komen we er wel uit. Nogmaals hartelijk bedankt.
 12. Hoi allemaal, ik ben nieuw hier , en begrijp dat je in dit forum "van newbie" vragen kan stellen. Ik zit met heel veel plezier vele berichten te lezen, maar kom daar toch regelmatig termen en afkortingen tegen die ik niet kan plaatsten. De berichten worden dan voor mij niet goed begrepen, en dat vind ik jammer. Dus misschien een stomme vraag...maar zou iemand me eens kunnen vertellen wat bv de onderstaande termen of afkortingen betekenen: NINU TFTC TB GC Coin Trackable Discoveren Voor jullie zal het misschien allemaal logisch zijn, maar voor mij abracadabra Alvast bedankt voor jullie tijd , als jullie m'n vraag zouden willen beantwoorden. Groeten Intoer
×
×
 • Nieuwe aanmaken...