Spring naar bijdragen

Team 53° Noord

Leden
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Team 53° Noord geplaatst

  1. Team 53° Noord

    Foto's

    Beste Hooydonkies. Ik weet niet of je bekend bent met html code, maar op de plek waar je de foto's wilt hebben, gebruik je de volgende code: <img src="link naar je foto, dus http://..." alt="alternatieve tekst voor foto" align="left/right of center" width="grootte in px of %"> Zoals je ziet moet de foto wel ergens vanaf het internet benaderbaar zijn. Succes.
  2. Team 53° Noord

    Filmkokertjes

    Mensen, mensen, het is toch veel leuker om zelf een micro te maken? Wij zijn altijd blij verrast bij alle mooie vondsten die we tegenkomen tijdens onze jacht. Een simpel filmrolletje is toch eigenlijk veel te 'makkelijk'?
  3. Misschien dat ik de sterretjes dan maar zelf moet afsteken...Ik zou het zelf niet leuk vinden als er mensen zijn die zich ergeren aan de door mij geplaatste sterretjes. We hebben ook nog voldoende andere goodies...
  4. Ik heb een hele korte specifieke vraag. Ik weet dat er geen scherpe, brandbare of explosieve voorwerpen in een cache gestopt mogen worden. Maar, wat vinden de mede forummers van sterretjes (koud vuur, zeggen ze). Zelf zou ik dit niet bestempelen als gevaarlijk, of brandbaar. Ik weet dat er al meerdere topics zijn m.b.t. risico goodies, maar daar wordt niet specifiek ingegaan op sterretjes.
  5. Dat laatste ben ik misschien wel van plan. Het is een erg leuk stukje om een korte route uit te zetten. Ik hou de huidige cache in de gaten, maar ik ga ervan uit dat er geen reactie meer komt van de huidige eigenaar....
  6. Vlak bij ons huis ligt een cache die al erg lang "temporary unavailable" is. November 2007 is er door de eigenaren een note geschreven dat ze de cache gaan onderhouden, maar dat het lang kan duren. Sindsdien heeft niemand de cache nog gevonden, terwijl er afgelopen juni nog een poging is gedaan door iemand. Het gaat om deze cache. Het is een mooi gebiedje en zonde als daar geen cache ligt (vinden wij zelf ). We hebben al een mail naar de eigenaars gestuurd, met de vraag wat hun plannen zijn. Verdwijnt zo'n cache nooit van het zoekoverzicht? Als hij weg is, kunnen wij zelf er misschien eentje neerleggen.....
  7. Al concluderende kunnen we stellen dat: Het gewaardeerd wordt als er nieuwe droge micro's/logrolletjes worden meegenomen Of de huidige micro wat gedroogd wordt Behalve filmrolletjes ook andere caches nat kunnen worden Needs maintenance een vriendelijk bedoelde opmerking voor de eigenaar is Natte rolletjes er nu eenmaal bijhoren Ik heb wel een advies voor alle cacheleggers die micro's gebruiken en daar aanwijzingen indoen voor een bonus. Maak die aanwijzing in ieder geval wél watervast. Het kan best een uitdaging zijn om de aanwijzing te raden, maar dan zou de difficulty eigenlijk ook omhoog moeten (bij natte weersomstandigheden )
  8. Op zich denk ik er nu zo ook wel over. Natuurlijk is het een goed idee om droge rolletjes mee te nemen, maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Als je van plan bent een cache te plaatsen, moet je de investering voor lief nemen (?!). De PETling kost inderdaad maar 2 Euro. Overigens, die rolletjes moeten tegenwoordig toch ook een keer opraken!
  9. Netjes, zo kunnen we inderdaad een positieve bijdrage leveren, i.p.v. alleen maar te klagen
  10. Dat is op zich een hele aardige oplossing. Wat doe je met de logrol die je eruit haalt? Of vervang je hem alleen als er echt niets meer van te maken is.
  11. Het valt ons team op dat er de laatste tijd veel natte logrolletjes in de micro's zitten, als deze gemaakt is van een fotorolletje. Blijkbaar zijn fotorolletjes niet altijd even waterbestendig. Wat zijn de ervaringen van mede cachers hiermee? Wat ons betreft kunnen fotorolletjes wel als micro, indien er een 'constructie' omheen is gemaakt om hem beter te verstoppen. Losse fotorolletjes worden te snel nat, vooral als ze rechtstreeks met de grond in contact staan. Wij weten natuurlijk ook wel dat een fotorolletje lekker goedkoop is, maar soms zie je ook betere micro's zoals een dunne pvc buis met dopje. We hebben ook al een paar keer de situatie meegemaakt dat er in de micro een aanwijzing zou staan voor de bonuscache, maar dat de aanwijzing niet te lezen was...erg jammer!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...