Spring naar bijdragen

Gert-Jan

Leden
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Gert-Jan geplaatst

  1. Inderdaad stroomde de mailbox weer binnen met 'Geocaching-mail'. Waaronder deze: "Hello cacher Gert-Jan, Thank you for contacting Geocaching HQ. Glad it all worked out. We are in contact with this provider to solve the issue of our emails bouncing from them. Please let me know if I can help you with anything else. Janelle Geocaching Community Manager" Had Thex de keutel toch bij het schone eind!
  2. Van KPN krijg ik nog steeds geen 'Geocaching-mailtjes', maar mijn account werkt gelukkig weer! Bij wie de fout ligt, dat laat ik in het midden. Ik hoop wel dat het snel opgelost wordt. Thex, bedankt voor je oplossing !
  3. Inmiddels ook duidelijk bij mij waar de fout zit. Ik moest op een gegeven moment mijn account valideren en deed dat natuurlijk. Maar ik kreeg geen mail binnen op mijn KPN mail adres. Dus je kan niet valideren om in te loggen. Dus kom je niet meer op je account pagina! Frustrerend om te weten dat je gebruikersnaam en wachtwoord goed zijn, maar dat je niet op de site van geocaching komt, terwijl dit al jaren goed gaat. Inderdaad een gmail account aangemaakt en daar de mail naar toe laten sturen. Valideren gelukt! Alles weer in orde. Maar het blijft een heel raar verhaal. Wordt vervolgd, dat weet ik zeker!
  4. Ook hier komt niets meer binnen! Sterker nog, ik beland niet eens meer op de site. Kan niet meer inloggen, omdat de gebruikersnaam en het wachtwoord niet overeen komen. Dit terwijl ik toch al zo'n dikke 3000 logs heb geschreven! Misschien licht dementerende heb ik een mail naar geocaching gestuurd, om een nieuw wachtwoord in te voeren, maar die mail komt dus niet aan, omdat ook mijn provider KPN is! Lekker allemaal. Benieuwd wie de oplossing gaat aanvoeren, want mijn account wil ik natuurlijk niet kwijt.
  5. Gert-Jan

    Foto's Uploaden

    Vroeger had ik geen problemen met het uploaden van foto's, maar tegenwoordig zijn de foto's die ik maak dusdanig groot, dat het uploaden ook niet meer ging. Inderdaad is 'verkleinen' de juiste opossing. Ik gebruik hiervoor het programma 'Picture Resizer' en dat werkt uitstekend. Na het downloaden en installeren gebruik je de rechtermuisknop om de foto te 'verkleinen'. Je kunt zelf kiezen voor hoe klein! Uploaden is dan echt geen probleem meer Succes! Enne, het programma is gratis te downloaden
  6. Ja, misschien is hij inderdaad gekoppeld aan een programma, maar dat hij er een Winzip file van maakt welke niet uit te pakken is, dat blijft toch wel een beetje raar. Een .img bestand is het zeker niet. Ben ik de enige die hier op een probleem stuit? Zo ja, dan heb ik een probleem en zo nee, wie heeft de oplossing? Mocht het toch nog lukken, waar op de Garmin (Oregon 300) moet ik het .img bestand neerzetten? Groeten!
  7. Mmm, als ik hem download pakt hij hem in in Winzip. Wel logisch voor zo'n groot bestand, maar bij het uitpakken krijg ik een foutmelding. Een .img bestand wordt niet gemaakt. Waar ga ik de 'fout' in? Groet! 'Error: internal error processing iso image'
  8. Beste Atari, Moet ik dan 'Carte routable' of 'Carte topo' hebben en zijn deze te plakken in MapSource? Groet!
  9. Kijk daar hebben we wat aan! Maar eh, wij gaan naar de regio 'Tarn' in Frankrijk. Hoe weet ik nu welke kaart ik moet downloaden? Ah, eerst lezen en dan reageren is ook een vak! Bedankt voor de tip. Groet!
  10. Gert-Jan

    Cachen In Frankrijk

    Het zijn hoofdzakelijk 'traditionals' die in Frankijk te vinden zijn. Vaak zijn het wel pittige wandeling, maar ze liggen op de mooiste plekjes. Waarschijnlijk heb je op de Franse cachesite gekeken en die is niet gemakkelijk als je kennis van het Frans nihil is! (die van mij is waarschijnlijk nog slechter !) Probeer een GC code van een cache te vinden van een cache uit de buurt waar je zit. Ga dan naar Geocaching.nl en ga naar 'Hide or seek a cache'. Vul daar bij 'Seek by GC code' het cachenummer in en 'ét voila' je kijgt de Franse cache in een wat gemakkelijker setting. Met 'Find all caches nearby' kun je alle caches vinden. Ik maak zelf altijd een PQ! Lekker gemakkelijk. Gebruik een woordenboek om de 'hint' te ontrafelen! Dus, niet te moeilijk doen over dat Frans, gewoon gaan met dien banaan Heel veel plezier op vakantie en 'Happy hunting'. Het nulpunt is overal te vinden ....
  11. Bajo, Gefeliciteerd met julllie 1000 ste note! Vriendelijke groeten, Team De Riempjes
  12. Doorrijdhoogte ongeveer 18 kroketten!
  13. Als men in teamverband de caches gaat lopen hoeft niet iedereen te beschikken over een GPSr. Goed lezen is het halve werk! Dat leer ik ze in groep 3. Groeten! Enne laten we vooral de cross niet vergeten ....
  14. Ik citeer: "Deze 10e jubileum editie van de Wollebrandcross wordt uitgebreid met een geocache onderdeel. Voor wie nog niet weet wat geocachen betekent: Geocachen is het opzoeken van caches (schatten) met behulp een GPS. Inmiddels is dit een bezigheid waar wereldwijd heel veel mensen plezier aan beleven. Middels het oplossen van vraagstukken kom je achter de coördinaten van de verstopte caches. Vervolgens moeten deze caches gezocht en gevonden worden. Met de informatie die je bij een cache vind, kan dan vervolgens verder worden gepuzzeld naar de volgende cache, of kan de informatie worden gebruikt voor het oplossen van een ander vraagstuk. Op internet zijn behoorlijk wat sites waarin nadere informatie te vinden is. Google maar op geocaching. Om de informatie van de caches tot het laatste moment geheim te houden kunnen we daar nu nog niet verder over uitweiden. Wel zullen er diverse caches worden aangeboden. Variërend van makkelijk tot moeilijk, en van dichtbij tot wat verder weg. Op deze manier komt zowel de beginnende als de gevorderde geocacher aan zijn trekken. Er kan zowel alleen gelopen worden als in team verband. Hierbij is het dan dus niet noodzakelijk om een eigen GPS te hebben. Het enige wat nodig is om mee te kunnen doen zijn een eigen GPS, een beetje wandelconditie en een creatieve geest. Kortom: voor nagenoeg iedereen! Hou deze site in de gaten voor meer informatie. Scroll naar beneden! Daar staat nog meer info! Voor vragen kun je mailen naar geocache@wollebrandcross.nl De cachebalie is geopend tussen 9.00 en 12:30 in de kantine van Wielrenvereniging Westland Wil Vooruit. De ingang van het parkeerterrein is op N51 59.537 E4 14.141. De kantine ligt op N51 59.643 E4 14.406"
×
×
  • Nieuwe aanmaken...