Spring naar bijdragen

Huntertje

Leden
  • Aantal bijdragen

    254
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Huntertje

  1. Als ik een cache wil bekijken.........Gebeurt

    niet elke keer, maar wel vaak.

    En als ik op listing klik sowieso een crash

  2. Ok, nu werkt ie als een ####. Prima de luxe, en erg blij met hoe het werkt zo op eerste oog :thumbup:

     

    Bij nader inzien: hij crached wel erg makkelijk nog steeds

  3. 4833446f-b146-4319-99e1-9b02c0f14a9e.jpg

     

    Vandaag 12 januari 2011 bestaat geocaching.nl precies 10 jaar. Dit willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan!

    Stichting Geocaching Nederland organiseert dan ook een aantal zaken rondom dit jubileum waar wij jullie van op de hoogte willen brengen.

     

     

    Kouwe Klauwen Event

    12 januari 2011 bestaat geocaching.nl 10 jaar, dat verdient een feestje. En hoe vieren geocachers een feestje? Inderdaad, met een event! Aangezien 12 januari op een woensdag valt, wat niet zo handig is, hebben we het bewuste event op 15 januari 2011 gepland.

    Met het oog op de verwachte temperaturen zal het event een lekker warm restaurant als uitvalsbasis hebben, zodat tussen het geocachen door er gelegenheid is om, eventueel onder het genot van een warm kopje soep, weer even op temperatuur te kunnen komen.

     

    GCNL in beeld

    Verder zal gcnl een compilatie maken van alle in de afgelopen weken ontvangen filmpjes van geocachers en eigen materiaal.

     

    Wedstrijd wie raadt de datum?

    Momenteel loopt er al een wedstrijd: Wie raadt de datum? Waarbij forumleden kunnen raden naar de datum waarop wij ons 20.000ste forumlid mogen verwelkomen.

     

    Wil je zelf ook iets doen?

    Vind je het zelf leuk om iets te organiseren rondom het tienjarig bestaan van geocaching.nl, een leuke gezamenlijke activiteit, op het forum iets onder de aandacht brengen of een bepaalde verkiezing? Ga dan gerust je gang. Wij zijn benieuwd welke leuke activiteiten en ideeën er ontstaan. Je zit hierbij niet persé aan de datum zelf vast, wij bestaan het gehele jaar 10 jaar natuurlijk.

     

     

    Huntertje , namens alle teamleden van GCNL

×
×
  • Nieuwe aanmaken...