Spring naar bijdragen

Nemec

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Nemec geplaatst

  1. Nemec

    Quiet Waters Event

    Wie nog wenst in te schrijven voor het avondmaal wacht best niet te lang meer. Het is nog wel bijna vier weken, maar het loopt stilaan vol en eerst is eerst.
  2. Ik kan mij niet indenken dat dit ergens voor nodig is. De fout ligt in dat geval echt wel bij de legger die geen idee van foutberekening heeft. Geocachers zijn tenslotte geen landmeters en een projectie waarvoor je zelfs op een graag nauwkeurig moet werken heeft volgens mij ook geen zin. Zelf gebruik ik regelmatig projecties wanneer ik gewild de locatie een beetje "onzuiver" wil opgeven zonder dat men mij iets kan verwijten. Lig dus niet wakker van die cijfertjes na de komma. De meeste projecties kan je zelfs "op het zicht" doen.
  3. Nemec

    Quiet Waters Event

    De brouwerij van den Duvel doen we niet aan tijdens het event. De godendrank zal echter wel beschikbaar zijn (op eigen risico) aan den toog van het hoofdkwartier. De 100km dodentocht passeert inderdaad in St Amands en het uitzicht op de meanders van de Schelde is werkelijk meer dan de moeite waard. Je moet daarvoor wel van den toog weg geraken!
  4. Nemec

    Quiet Waters Event

    Als ik echt eerlijk mag zijn dan ben ik toch een beetje opgelucht. Indien men hier te weten zou komen dat ik de noormannen terug de Schelde liet opvaren ...
  5. Via deze weg, ik hoop dat dit niet in strijd is met de geplogenheden op dit forum, wens ik mijn noorderburen uit te nodigen op het Quit Waters Event. Nu België in zijn voegen barst kan het nooit kwaad om samen met onze taalgenoten een pint te pakken. Bovendien is het mooi en rustig aan de oevers van de Schelde. Groetjes en misschien tot ziens. Nemec
×
×
  • Nieuwe aanmaken...