Spring naar bijdragen

GE141

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door GE141 geplaatst

  1. Inmiddels alweer ruim een week verder sinds mijn eerste reacties, maar www.geocaching.com blijft slecht bereikbaar na 18:00 via UPC/Ziggo verbinding. Via smartphone met 4G T-Mobile en Firefox geen enkel probleem om op de website te komen. Er is dus echt niets mis met gc.com. Momenteel is het 20:25 en al bijna 45 minuten aan het wachten om de hoofdpagina te laden via mijn vaste verbinding. Dank je wel Ziggo. Fijn die verplichte overstap. Onder de vlag van UPC had ik NOOIT geen problemen met internet.
  2. Wat ik dan niet snap is waarom ik zojuist via mijn 4G T-Mobile verbinding wel vlotjes op de www.geocaching.com website terecht kom? Kost me wel data uit mijn bundel, maar anders kon ik de hokjesgeest cache niet loggen. Ziggo bedankt! UPC was toch echt beter.
  3. Ook hier in Helmond is de website van geocaching de laatste avonden niet te bereiken. Het ligt puur aan Ziggo/UPC. Via mijn telefoon, een geo android app en T-Mobile, kan ik vlotjes alles bekijken. Ook de website zelf. Mijn snelheid van Ziggo is momenteel met de speedtets 95MB down en 12 MB up. Alle website goed te laden, behalve www.geocaching.com. Heel jammer. Kan iemand bij Ziggo even de knijper van het geocaching lijntje halen? Heel flauw.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...