Spring naar bijdragen

mjurna

Leden
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door mjurna geplaatst

 1. Afhankelijk van de hoeveelheid tekst die je er op wilt zetten, maar ik heb zelf ronde schijfjes bij de bouwmarkt gekocht met een 5 mm gat erin. Kan met een schroef meteen op een paaltje worden bevestigd. Op deze plaatjes kon ik 3 cijfers boven en 3 onder kwijt. Deze plaatjes waren van gegalvaniseerd staal volgens mij. Wat eigenlijk inhoud, roest moeilijk, maar is wel hard slaan.
 2. mjurna

  Ppc-gc-tools

  Op de Getcachebox site staat ook het programma mapbox. Hiermee kan je voordat je gaat cachen de benodigde maps downloaden tot het gewenste zoom niveau. Heb je meteen je maps offline beschikbaar. Handig voor het cachen, maar ook zeker handig als je op vakantie bent.
 3. mjurna

  Ppc-gc-tools

  Ik ben een echte fan van deze Getcachebox. Het is een prima programma om paperless te mee caches. Alles zit er op en der aan, kopas, kaarten van openstreetmap, projecteren enz. En de waypoints worden perfect op de kaart neergezet. Gebruik dit programmatje ondertussen een half jaar op mijn mio p560.
 4. mjurna

  Static Navigation

  De ingebouwde GPS ontvanger (Sirfstar III) heeft standaard Static Navigation (SN) aan staan. Maar het uitzetten daarvan is geen enkel probleem. Je dowload M-M SiRF Setup van http://ronenbianca.geocacher.nl onder het kopje 'Downloads' en hiermee kun je SN makkelijk in- of uitschakelen door op aan of uit te klikken. Bij mij staat het standaard uit, want met TomTom heb ik hier geen enkel probleem mee. Ook zie ik hier geen enkel risico op beschadigen mee, want je schrijf een enkele parameter voor het gebruik van SN weg in de firmware van de chip. Veel succes Bedankt voor de reacties, ondertussen heb ik het gedurfd het bovenstaande programmatje te proberen. HET WERKT. Kan makkelijk de static navigation uit en aan zetten op mijn mio p560. Dit zal dan ook werken voor de p360. Aangezien ik veel moeite had om hier iets over te vinden op internet nog even een aantal engelse zinnen: To turn static navigation of on your Mio P560 or P360 you can use the M-M SiRF Setup program. It works perfect and you don't damage your chip. Bedankt
 5. mjurna

  Static Navigation

  Ik heb dus ondertussen een mio p560 en zou alsnog graag de SN uit willen zetten. Heeft iemand dit al geprobeerd met de mio p560 of P360 en wat zijn de ervaringen ermee?? Welk programma gebruik je ervoor. dat het niet mag van hun is een ding, maar dat het niet kan is iets heel anders :-) Hopelijk reageert er iemand martin
×
×
 • Nieuwe aanmaken...