Spring naar bijdragen

Team NaStE

Leden
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Team NaStE

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 27-10-1975

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSMap 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Juli 2008

Contact Methods

 • MSN
  rozendaal_s@hotmail.com
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Woonplaats
  Helmond
 1. Team NaStE

  Kerst surprise event

  Zal een eindje rijden worden, aangezien de coordinaten zo'n 270 km vanaf mijn thuislokatie liggen... :naughty: (oja, natuurlijk GEINTJE...)
 2. Als ik bij een willekeurige multi-cache de cachepagina als pdf (premium-member functie) wil uitprinten, heb ik gemerkt dat de Additional Waypoints niet meegeprint worden! Nu worden deze wel netjes in m'n gps gezet, maar het lijkt me toch wel makkelijk als ik deze ook op papier heb staan. (Als ik ze uitprint met de 'simpele' (niet premium-member functie) printfunctie, dan staan ze er wel op...) Is dit bewust zo gedaan? Of is er wellicht een mogelijkheid om dit aan te passen???
 3. Als je het Google-kaartje bedoelt... Deze staat er nog gewoon! Tenminste, als ik de link die je gaf open, ziet alles er gewoon normaal uit, ook het kleine landkaartje / adreskaartje rechtsboven, boven de attributes. Misschien een kleine, tijdelijke storing geweest????? Laten we het beste er maar van hopen toch?
 4. Tja... De titel zegt het denk ik al... Zijn er ook Topo-kaarten verkrijgbaar voor Luxemburg??? Ik heb gemerkt dat tijdens het cachen in Luxemburg het toch wel een gemis is om geen (gedetaileerde) kaart in de gps te hebben staan... (Vooral de terugweg van de cache naar de auto) Het is dan toch wel makkelijk als je kunt zien waar de paden ongeveer moeten lopen, om bijvoorbeeld de kortste weg naar de auto te kunnen 'plannen'. Zo niet, wat is dan een alternatief, behalve papieren kaarten?
 5. Team NaStE

  Evalueren kaarten

  Volgens mij kent de Topo (NL) kaart ook geen straatnamen, en daardoor wordt het dus lastig om naar een bepaalde straat te navigeren...
 6. Onze teamnaam... Hoe Origineel... Het is gewoon een samenvoegsel van onze namen: NAtasja en STEfan. Dus niet gerelateerd aan het Engelse 'nasty'. En aangezien we meestal met z'n drieën zijn, zijn de hoofdletters erbij gekomen: Natasja (Mijn vriendin en tevens vrouw) Stefan (Ikzelf dus) Senna (Onze berggeit, annex modderkruiper, annex hond ) En bij toeval op de afbeelding gekomen die we nu als Avatar gebruiken!
 7. Team NaStE

  Garmin plugin probleem

  - De Communicator op de Test pagina werkt goed... - De Communicator met de knop "Send to GPS" werkt goed... - De communicator voor de gratis 30-dagen free Premium Membership werkt nog steeds niet... Het is dus puur en alleen bij deze laatste pagina, waar de communicator niet goed werkt. Het sturen van Caches naar de GPS zelf werkt zonder enkel probleem Zowel bij FFOX als bij IE doet dit zich voor...
 8. Team NaStE

  One PC mee met cachen

  Selecteer de print-knop bovenaan de pagina en maak er een .pdf file van??? Een pdf-printer (programmaatje) kun je zo gratis van internet afhalen. Lijkt mij een simpele maar uiterst doeltreffende oplossing!
 9. Team NaStE

  Garmin plugin probleem

  Nee het lukt nog steeds niet bij mij. Hij blijft de melding geven: "Unable to load plugin"... Terwijl de knop "Send to GPS" wel gewoon goed werkt. Dit probleem zowel bij IE als bij FFOX. (Heb een GPS 60CSx)
 10. Team NaStE

  New driving directions.

  Ha ha ja inderdaad! Alleen kreeg m'n lieve vrouwtje het een beetje benauwd want die keek recht de afgrond in hi hi... En aangezien we ook al een keer in een vakantie in de Ardennen écht vast hadden gezeten, hadden we nu zoiets van... Dezjavu??????? Maar het is de TomTom van mijn ouders, omdat ik een tijdelijke auto (v/d zaak) heb. Normaal heb ik een ingebouwde navigatie in mijn radio van VDO, en die weet ik iets beter te bedienen. En wat (auto) navigatie in het algemeen... Ik weet niet of het mensen dom maakt, maar in ieder geval wel lui! (bij mij dan ha ha)
 11. Team NaStE

  New driving directions.

  Zelf gisteren ook iets meegemaakt... Wilde de cache GCGQZY gaan bezoeken en hadden netjes de coordinaten van de parkeerplaats ingevoerd in de TomTom... Stuurde ze ons het laatste stukje toch via een heeeel smal en steil bergpaadje naar de parkeerplaats, terwijl deze achteraf gewoon via de provinciale weg bereikbaar was! Het was wel een avontuurlijke rit, smal paadje, ene kant rots, andere kant afgrond... Veel keien/rotsen op de weg waar de onderkant van de auto af en toe langs schraapte.... Op de terugweg hebben we maar naar ons gevoel geluisterd, en niet naar de DomDom, want die wilde ons weer stug het zelfde paadje omhoog sturen...
 12. Team NaStE

  Garmin plugin probleem

  Het gedeelte "send to gps" werkt wel, alleen de pagina om de gratis 30-day trial te laten activeren werkt nog steeds niet. Heb de laatste plugin (25-juli) gedownload en geinstalleerd maar hij blijft de melding "unable to load plugin" geven... Heeft iemand deze pagina wel werkend gekregen????
 13. Team NaStE

  Garmin plugin probleem

  Oké, bedankt voor de info!Q Ik zal later vandaag en anders morgen nog wel eens proberen, wie weet met meer geluk dan vandaag
 14. Ik heb mijn nieuwe Garmin binnen en heb deze inmiddels geregistreerd bij Garmin. Nu dacht ik mooi te kunnen kijken wat de Premium versie inhoud, en op de site van Geocache geprobeerd om het gratis lidmaatschap te activeren. Nu heb ik van te voren de plugin (goed) geinstalleerd, en deze werkt ook correct op de controle pagina van Garmin, maar de knop om te activeren blijft grijs (niet aanklikbaar) en ook vind hij mijn Gramin (60CSx) niet. Als ik op een willekeurige cache-pagina de cache naar mijn Garmin toestel wil sturen (knop: send to gps) komt er een pop-up vernster waarin staat dat deze service alleen voor Garmin toestellen wordt ondersteunt. Heeft iemand hier ook problemen mee gehad? Of weet iemand een mogelijke oplossing? Alvast bedankt voor het meedenken!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...