Spring naar bijdragen

pyne

Leden
  • Aantal bijdragen

    137
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over pyne

  • Verjaardag 12-08-1969

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Vista Cx
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    Mei 2002

Contact Methods

  • Website URL
    http://pyne.nl
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Den Haag
  1. Hallo,

    Weet je misschien een extra hint voor GC2FABN muidn detail?

    Gr. Jet

  2. Gebruiksrecht van foto's die je plaatst, liggen per direkt bij Groundspeak (staat in de regels). Geen foto's plaatsen als je niet wilt dat ze (her)gebruikt worden dus... Linken kan ook, dan blijf je buiten schot.
  3. Ik stuitte er ook onverwacht op. Wanneer kan ie weer?
  4. Als je naar de bewuste log gaat, dus op de cachepagina zelf doorklikken om jouw log te bekijken, zie je bij jouw log rechtsboven de optie "delete log". Als je daarop klikt, is de log weg. Daarna ook nog even de not found weghalen natuurlijk.
  5. pyne

    Loggen 'eigen Cache(S)'?

    Niet logisch om te doen, gezien dat je de cache niet ECHT kunt vinden omdat je hem ZELF verborgen hebt.
  6. pyne

    Onterechte Log

    Lekker laten gaan. Zal nooit ver komen, en dan nog... als hij zomaar wat zou loggen zonder iets te vinden, mist hij alle opgeworpen en daaruit voortvliedende indrukken, en dus de werkelijke waarde. Zal niet lang voortduren. Advies: concentreer je op de logs die iets voor je betekenen, speel het spel met de mensen die het spelen. Accepteer de verlies factor, die is er altijd.
  7. Nominatie: Het mysterie van de drie zusjes Motivatie: Schijnbaar gemist binnen andere nominaties, maar: een klassieker waar je het zowel koud van krijgt, als warm van wordt, plus een herinnering om nooit te vergeten. Alle facetten van de produkten van deze makers troffen me bij aanblik al als grafisch verantwoord. Zo ook deze pagina. Na hard werken de perfecte eenvoud. Mèt inhoud.
  8. Nominatie: Twins Motivatie: Tijdens het vormgeven van het concept wordt alle overtollige informatie stapsgewijs geschrapt. Het werk wordt herzien, en er wordt gekeken naar waar de ziel het best kan worden belicht. Er wordt een balans gezocht tussen de esthetische en informatieve kant van het product. Alleen echt talent kan deze lijn van verfijning op de juiste waarde inschatten. Uiteindelijk ontstaat dan een werk waarvan men kan zeggen: het is de perfecte eenvoud.
  9. Het is veel te vroeg voor een draadje als dit.
  10. Bedankt Coen, voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Hoeveel je van de hobby houdt, straalde altijd van je af. Enthousiaste pretogen, en ladingen met nieuwe ideeën. Onbaatzuchtig bezig achter de schermen, waar je voor ons zoveel veranderd hebt. Ik zal je missen. Eric.
  11. pyne

    Cachen & Rekenen

    Gelukkig is er binnen het cache aanbod voor ieder wat wils. Snelle tussendoortjes voor de lekkere trek. Meer-gangen-diners voor een langdurig verpoos. De slagroom? Die ligt bovenop de pudding. En er is altijd iemand die het eerst met de lepel erbij is. En het is soms even stoeien voordat je het toetje krijgt. Maar het is het dan ook altijd weer waard. Je kunt niet het ene wensen, zonder het andere ook te laten bestaan. Geniet van wat je doet. Met het huidige aanbod (dankzij de sterk groeiende hobby) moet dat geen probleem zijn. Ik heb gestemd op slagroom. Want het is maar goed dat het er is, wanneer je er trek in hebt.
  12. Tsja, die groep hoor je het minst op dit forum Speel gewoon je eigen spel. En geniet ervan. Want op een dag...
  13. Verdwenen in een zee van regels, toestemmingen, wildgroei, impulswerk, media aandacht, en hulplijntjes?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...