Spring naar bijdragen

Aafke63

Leden
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Aafke63 geplaatst

  1. Aafke63

    Engeland

    Ik ga per openbaar vervoer, dus met het verkeer (behalve het levensgevaarlijke oversteken ;-)) heb ik weinig te maken. En omdat ik met mijn TomTom cache (ben opgelicht en heb een kapotte Geko via marktplaats toegestuurd gekregen..) ben ik veroordeeld tot cachen "langs de openbare weg". Off the road is TomTom niet echt handig. Maar in Sheffield zelf liggen genoeg caches om een tijdje zoet mee te zijn.
  2. Je kunt toch van te voren beoordelen wat voor "soort" cache het is? Dan laat je de oprapers gewoon liggen en doe je bijvoorbeeld alleen de multi's. Ik heb zelf een voorkeur voor multi-caches in historische steden. Dus hop ik net zo lang op de kaart rond tot ik er een heb. Alle beschrijvingen waarvan ik denk "hmmm..." laat ik links liggen. Je hóeft ze niet allemaal te doen. Beetje kieskeurigheid op zijn tijd kan geen kwaad. En een Geo dÓr kan ook helpen om de kwaliteit van je keus te bepalen. En over de kwaliteit van dit forum: 1: Als ik (als newby) een vraag stel krijg ik snel, duidelijk en uitgebreid antwoord. 2: je hoeft niet elk draadje te volgen 3: Een forum modereren is vrijwilligerswerk. Wat meer waardering zou op zijn plaats zijn 4: c'est le ton qui fait le music...
  3. Aafke63

    Engeland

    LOL, er wordt me nogal wat een kennis verondersteld... Maar ik heb er met jullie hulp een aantal gevonden. Die ook nog in de buurt zijn van waar ik verblijf. Dus dochter (9) en ik kunnen op pad! Bedankt! Want zonder die links was ik niet zover gekomen!
  4. Aafke63

    Engeland

    Ik ga in oktober een paar dagen naar Sheffield, Engeland. Kent Engeland ook een kaart-met-caches, net zoals we die hier op de site kennen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...