Spring naar bijdragen

jmpeetje

Leden
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door jmpeetje geplaatst

 1. Het antwoord heb ik inmiddels gekregen. Bedankt hiervoor.
 2. Allereerst een compliment voor de makers van dit geweldige programmaatje. En ook voor de manier waarop ze proberen om elk "probleempje" wat hier voorbij komt op te lossen. Ik heb het nog maar kort in gebruik omdat ik er het bestaan niet van wist maar ik ben er ontzettend blij mee. Tot 2 dagen geleden werkte het fantastisch.....tot gisteren. Ik kreeg helemaal geen info meer, geen hints, geen logs van een cache op het scherm. Alleen maar een wit scherm. Ik snapte er niks van, het werkte zo goed. Van alles geprobeerd verschillende keren opnieuw geïnstalleerd maar niks hielp. Vandaag de hele dag op internet gezocht en toen kwam ik dit berichtje tegen. Warempel....een paar dagen geleden heb ik idd. de taal aangepast op geocaching.com van Engels naar Nederlands. Wist niet dat dit effect had op dit programmaatje. (wat overigens wel in het Nederlands werkt) Dus toen ik dit las heb ik gelijk de taal op Geocaching.com weer omgezet naar Engels en zie.......het werkt weer als een tierelier. Hoe blij ik daar mee ben kan ik niet vertellen maar zeker ontzettend blij........ Zo zie je maar weer hoe belangrijk een forum kan zijn. Ook voor je eigen gemoedsrust is het wel goed, je bent niet de enige die een "probleempje" heeft. Waar ik nog wel een vraagje over heb is het OSM cache (dagen) onder "navigatie" Dit staat standaard ingesteld op 2 met de mogelijkheid om te veranderen in 7 of 30. Kan iemand mij vertellen wat dit wil zeggen? groetjes, JMPeetje
 3. Hoi Appie, heb je misschien je taalinstelling op de geocaching.com website aangepast? GateCacher ondersteund alleen engels. Groeten Dennis
 4. Dat zou volgens Garmin met de laatste versie van Mapsource moeten kunnen. Die kent de XT Dan upload naar GPS Kijk dan in mijn gegevens beheren routes dan staan daar de bestemingen en afstanden er in, je ziet de route met begin vlag en eindvlag!! . suc6 Ik ga nu mapsource updaten. Bedankt alvast. Ik heb idd een route via de laatste versie van mapsource naar mijn sd-kaartje kunnen kopieren. Die zet hij dan weg als een gpx bestand. Wanneer ik dan het sd-kaartje in mijn PDA terug doe en Garmin Mobile XT opstart, naar "mijn gegevens beheren" en vervolgens naar "route" ga herkent hij alleen maar de routes die ik handmatig in Garmin XT heb aangemaakt. De route op het sd-kaartje (vanuit Mapsource) komt niet in de lijst van opgeslagen routes voor. Ik weet ook niet waar Garmin XT mijn handmatig gemaakte routes in op heeft geslagen en wat voor ext. hij gebruikt. De namen die ik aan deze routes heb gegeven kan ik niet op het kaartje en ook niet in de PDA zelf onder de dir. Garmin terugvinden anders zou ik daar de route naartoe kunnen kopieren. Ik heb dus nog een heleboel uit te dokteren. We geven niet op!!!
 5. Dat zou volgens Garmin met de laatste versie van Mapsource moeten kunnen. Die kent de XT Dan upload naar GPS Kijk dan in mijn gegevens beheren routes dan staan daar de bestemingen en afstanden er in, je ziet de route met begin vlag en eindvlag!! . suc6 Ik ga nu mapsource updaten. Bedankt alvast.
 6. Kan iemand mij vertellen hoe ik bestaande routes of tracks, van bv GPStracks.nl, of die ik in Mapsource heb staan, kan exporteren naar Garmin Mobile XT.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...