Spring naar bijdragen

snah007

Leden
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door snah007 geplaatst

 1. Een vriend van ons is startende geocacher, geen premium member. Hij heeft een Etrix 35 Touch. Het lukt hem niet geocaches te laden in zijn gps met de GPX File button. Weet iemand hoe dit werkt? Moet je sowieso GSAK hebben om de caches te kunnen laden in je GPS of kan dat ook zonder? En hoe gaat dat dan, stap voor stap, in zijn werk??
 2. snah007

  Hint Zien In Gps Etrex 35

  Helaas, dit zien wij dus niet. Er heeft al een bug ingezeten, misschien weer één?
 3. snah007

  Hint Zien In Gps Etrex 35

  Hoe kan ik de hint zien in mijn GPS Etrex 35, ik ben premium member. Ik kan wel de logs lezen evenals de cachebeschrijving, maar de hint is niet te vinden.
 4. snah007

  Oregon 650T

  Ik heb net een pocket quiry geladen vanuit onze woonplaats, en inderdaad, dan staan de geocaches er wel in, hartelijk bedankt voor deze zeer waardevolle tip!
 5. snah007

  Oregon 650T

  Ik heb een pocket quiry geladen van Insbruck, dus nee. Hoezo?
 6. snah007

  Oregon 650T

  Ik heb een nieuwe GPS gekocht, de Oregon 650t. Als ik nu pocket quiries probeer te laden via GSAK, dan worden de caches wel geladen in de GPS, Maar als we ze willen bekijken in de GPS bij geocaches, dan zijjn ze niet te zien. Ze staan echter wel in de GPS, want ze zijn we te zien op het kaartje. Wie weet hoe ik ze in de GPS kan zien onder het kopje "geocaches"?
 7. Ja, bij Barny is het zoals gewoonlijk, recht in je smoel . Ik kan me voorstellen dat diegene die Barny’s logjes en reacties niet kennen of die nog nooit hebben gelezen, zich aan zijn woordkeuze ( behoorlijk? ) ergeren. Niet dat ik hem wil verdedigen, maar hij heeft meer dan 7700 founds. Veel meer dan menig andere Geocacher en dat maakt hem dus ( volgens zijn eigen beredenering ) een groter stu***r dan de rest. Als je het zo bekijkt, is er geen reden tot paniek . Edit: Er valt weer tekst weg @Vlinder: dat is duidelijk: Opgelost! Die 7700 caches van meneer Barny kan je ook je vraagtekens bijzetten. Een multicache van een goede bekende van ons, heeft Barny niet gelopen. Hij vroeg hem om het coordinaat van de eindcache.... Kreeg die, en logde. Zegt alles over de geloofwaardigheid van deze meneer. Dus wie is er nou eigenlijk de grootste stumper????
 8. fake loggers

  1. daredevil40

   daredevil40

   dat hoor je steeds vaker !!

    

  2. daredevil40

   daredevil40

   dat hoor je steeds vaker !!

    

 9. Is there a favorite list

 10. Is there a favorite list

 11. Is there a favorite list

 12. Wij hebben tot voor kort nooit problemen gehad met het uploaden van foto's bij onze logs, maar sinds een maand is het nie meer mogelijk foto's te uploaden. Wij krijgen dan steeds een scherm : "An error has occurred". Heeft iemand hier ook problemen mee (gehad) en kan ons een goed advies geven?
 13. Wat jammer, zeg, dit was nou wat je noemt een HELE leuke serie! We hebben een gedeelte gedaan, die je nodig had voor de bonus. Alles goed kunnen vinden, en zo goed verzorgd allemaal! Heel prettig, flet, dat jullie het vantevoren aangeven, om degene, die het nog willen, de serie in zijn geheel nog te doen. We hebben een weekje vakantie, dus gaan we de serie toch nog afmaken! We moeten wel een eind ervoor rijden (vanuit Westervoort bij Arnhem) maar dat hebben we er wel voor over! We hadden al eens gehoord van teams die zo werkten, ik kan ze bij namen noemen, maar doe dat niet. Jammer, dat zij het bederven voor de rest! Maar wij hebben enorm genoten van jullie rondje en zullen er nog een dagje van genieten, nu het nog kan! BEDANKT!
 14. Welke tijd moet daar komen te staan? Nederlandse tijd, amerikaanse tijd? En in het geval van Amerikaanse tijd, welke amerikaanse tijd? Lokale tijd lijkt mij het makkelijkst en het duidelijks.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...