Spring naar bijdragen

grijze kabouter

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door grijze kabouter geplaatst

  1. Op de site van Camping Zebrakov in Svetla nad Sazavou staat een engels-tsjechisch woordenboek onder de link-overzichten. Als je hiermee niet verder komt kan je Rinus Bodbijl zelf wel even een mail sturen- Via via komt hij een heel eind. succes.
  2. Hier het vervolg op het verhaal. Ben na veel puzzelen dus terug gegaan naar de leverancier van het toestel en daar konden ze de fout "kan kaart niet lezen" ook niet verwijderen. Na ruim 1 week in de winkel gelegen te hebben, besloten ze om het toestel terug te sturen naar Garmin. Waarschijnlijk een hardware fout? Hier is dus het wachten op. Bedankt tot zover
  3. Heel erg bedankt voor het meedenken! Op mijn 300 staat versie 3.6 en GPS-softw 3.7. Dus de laatste versie. Bij het laden vroegen ze heel wat code's en heb daar in het batterijbakje de zwarte code in een wit vak voor ingevuld. (9 cijfers) en de 10 cijfers onder ANATEL aan de andere kant van het bakje. Is DEZE dan niet goed?? En als ik dit moet herstellen.....Hoe???
  4. Help! Ik heb gisteren eindelijk een kaart gekocht voor mijn Oregon 300, nl.de Topokaart vd Benelux. De ontgrendeling van de cd naar mijn computer is helemaal goed gegaan. Mapsource doet het goed, en het doorzenden naar mijn gps is na wat puzzelen ook gelukt, maar na het opstarten van mijn gps krijg ik de melding "kan kaarten niet ontgrendelen". Ik ben een redelijke leek in deze dingen. Wie kan mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...