Jump to content

De griffonniers

Leden
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About De griffonniers

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2004
 1. EEn tuitje is bij ons in het gezin een begrip geworden. Na de mzle(2x) de vriendelijke man zelf ontmoet te hebben vaak afgevraagd waar hij de "rare " verstop plekken vandaan haalt. Vaak 2 x terug geweest voor een cache. Dat is voor mij ook het geocache gevoel!!! Je kan zo'n cache niet loslaten. We hadden ons ook vreselijk verheugd op waterpret . Helaas mag dit niet zo gaan zijn. Tuitje HHEEEELLL HARTELIJK BEDANKT!!!!! we hebben genoten van je caches. ze waren een inspiratie voor ons. Het aankomend mzle zal toch anders zijn zonder (hopelijk niet) een cache van jou.
 2. bij onze caches is ook altijd plaats. patwork en dode hond
 3. Wij hebben ook iets moois geklust een tent haring met een golfballetje erop. past in de tas en stevig genoeg om goed te prikken. Met stokken redden we ons ook hoor en stampen wil ook nog wel eens helpen.
 4. Zover was ik ook gekomen. Ik vind het raar dat ik (wij) niet voorkomen in de lijst. We hadden gcp4yt gelopen en nu(vandaag ) kon ik pas de geodore toekennen. dus ik wilde kijken of ik er nog een had over geslagen maar ik weet dus niet waar ik dat kan checken. Niet op deze pagina's. op de kaart van de wereld staat ook helemaal niks terwijl gcp4yt toch op de pagina was toegekend en hij is ook van mijn geodore totaal af. hmmmm ik vind het vreemd. Ik blijf open staan voorsuggesties of moet ik gewoon alles opnieuw toekennen???
 5. hallo, Ik heb caches beloont met een geodore en nu wil ik graag nakijken welke. Hoe moet ik dat doen???? Op de lijst per hunter staan we niet eens vermeld!!! Terwijl we er toch minstens 4 of 5 hebben toegekend.
 6. wij zijn de griffonniers en mensen die een griffon hebben worden griffonniers genoemd vandaar. De griffon onze is/ zijn (we hebben er inmiddels 2) een griffon korthals. Een soort nederlandse duitse staander. Kijk bij ons profiel en zie wat ik bedoel. Hier is de foto van de oudste (liefste en beste) opgenomen. Eigenlijk zou ik het plaatje moeten veranderen in onze 2 griffons maar probeer maar eens een leuke foto te maken van 2 honden.
×
×
 • Create New...