Spring naar bijdragen

Astertje

Leden
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Astertje

  • Verjaardag 03-06-1977

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Magellan Explorist 100
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    Echt gebruiken sinds 16-05-2008

Contact Methods

  • Website URL
    http://geen

Profile Information

  • Woonplaats
    Eindhoven
  • Interesse
    Shoppen<br />Lezen<br />Geocachen<br />Zwemmen
  1. Ik laat het even links liggen, ben al bezig met een andere puzzel..enne daar zal ik beslist geen vragen over stellen. Nog let als laatste: ik vroeg niet om het antwoord bij die ene, maar om een tip of hint Overigens best wel leuk: gisteravond in de genneper parken in Eindhoven een ander geocacher tegen het lijd gelopen en gebabbelt. Toch een sociale hobby?
  2. Jammer dat mijn vragen blijkbaar ook bij deze en genen irritatie opwekken. Ik denk dat het veelal komt door het feit dat je erg enthousiast hierdoor kan worden en het voor leken vreel nieuws is en niet overduidelijk in eerste instantie. Om dan meteen te plaatsen: worden er voor elke cache nu vragen gesteld vind ik wat overdreven, het is een cache, waarbij ik niet eens door had dat het een mysterie was. Weer een ervaring rijker. Dat het amper een uitdaging is om een cache te vinden die gedropt is tegen een boom langs de snelweg ben ik niet helemaal met je eens. Ja, t is geen uitdaging om hem te vinden, t is wel ideaal om te wennen aan je GPS, aan het loggen, etc.En ja, daar kan ik erg vrolijk van worden. Over het kraken van die puzzel vind ik het van weinig empathie tonen om te roepen hoe makkelijk het is. Je hebt beta's en je hebt...geen beta's. Ik heb en een HBO en een universitaire studie achter de kiezen dus beschouw mezelf nou ook weer niet helemaal als dombo; Toch lukt het mij niet Kan, moet maar net in je straatje passen. Maar goed, dit alles is voor ons een being, en bij elk begin horen beginnersfouten, toch?
  3. Verhelderende antwoorden allemaal, heel fijn en vooral bedankt ! Goed, we zitten al te google-en van hier tot tokio ( letterlijk, de een of andere grid om japanse tekens te coderen of zo) om te kijken hoe we die puzzel kunnen kraken... Zal nog even de logs bekijken wie weet staat er iets tussen wat kan helpen Voor vanavond een heel programma, de babysit is er over.....precies 5 minuten, en dat kan de fun echt beginnen ! Fijne avond
  4. Dank u Dank u Inmiddels heeft de euforie plaats moeten maken voor ergernis... ben al twee keer bij deze cache geweest, een keer alleen, eens met man-lief, maar t wilt niet lukken --> http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...=y&decrypt= Iemand nog een tip? Er wordt niet echt een tip gegeven behalve die puzzel...die ik dus niet gekraakt krijg. Ik kom er niet uit of de aangegeven coordinaten de goede zijn of dat er een correctie op moet komen of iets anders d.m.v de extra puzzel, althans dit verhaal: 1F09C / 4A91F Een ding moet me wel van t hart: went het om het gevoel te hebben als een idioot rond te struinen, al zoekend, terwijl -tig ogen naar je kijken?
  5. YESSSSSSSSSSSSSSSSSS K heb hem GEVONDEN!!!!! Het was natuurlijk wel de makkelijkste om te vinden, maar toch, om de smaak te pakken te krijgen is het echt gaaaaaaf Sorry ben helemaal hyper Vanavond weer verder op zoek naar andere caches in en rondom Eindhoven
  6. Ik be ook zo'n ongeduld he, niet te geloven... ik was idd al gaan kijken in de subfolder van geocoins en heb net een riante bestelling geplaatst bij The geocoin store.... De enige tent die ik kon vinden in Nederland had niet echt wat je zegt veel keuze: of een gecoin van een poffertjes event van juni 2007 of een coin van een kiwicaravan. Veel leuke/verschillende gezien in de VS... jammer alleen dat ik er 4/6 weken op moet wachten. Pluspuntje is natuurlijk wel de dollarkoers Wie heeft er dan nog suggesties voor vanavond: stel ik vind een gecoin in een van de caches maar ik heb er nog geen... wat zou ik in de plaats van de geocoin kunnen laten???
  7. Inmiddels weer een vraag rijker: vind je meestel of altijd een geocoin in een cache? We gaan vanmiddag en vanavond op pad ( ja ja t is zo ver, heb mijn man ook enthousiast gekregen !!!), heb paar caches detail opgeschreven. Maar... heb natuurlijk geen geocoins. Die dingen kan ik zo 1,2,3 ook niet erg makkelijk vinden: op Ebay zijn ze redelijk prijzig ( ga me neit vertellen dat dat de normale prijzen zijn,toch?) op Marktplaats zie ik ze niet. En als het de bedoeling is om ze als ruilmiddel te gebruiken: er zit er eentje in een cache, en die ruil je voor een andere coin... dan zal ik ze toch ergens vandaan moeten toveren. Wie weet een adres in Nederland?
  8. nope, is niet doorgegaan... Was helemaal vergeten dat ik nog een soort van afspraak had om 21:00. DUs wordt het vanavond of morgen middag. Balen Vooral omdat ik dus de hele dag zit te niksen zijn mijn laatste dagen op t werk... heb nog nooit zoveel op internet gezeten als deze laatste dagen... Alles is al overgedragen aan colega... tsja, en een mens moet zich toch bezig houden, niet
  9. Ik heb op de kaart gekeken en ja, er staan een paar caches op in en rondom Eindhoven. Maar niet meer dan pak en beet max 10 stuks. Terwijl...als ik de comments lees van deze en genen er bij staan die 20, soms 30tallen caches op een dag scoren !? Waar vinden ze deze dan, ik bedoel als ze niet op de kaart staan... Overigens...beukennootje... hoe laat verwacht je ongeveer in Eindhoven te zijn?
  10. Voor deze cache is het idd redelijk obvious waar hij ligt, bedankt voor de (niet al te)subtiele hint. Maar ik neem aan dat het niet de regel is... er sworden toch neit altijd hints gegeven... Moet je dan gewoon raden waar hij ligt, en dat kan dan op of onder een steen zijn, hangend in een boom, etc? Had beter even kunnen wachten met mijn voorgaande vraag... Antwoorden ben ik al tegen gekomen in de link die Arjenvantol mailde. Super ! Ik ga vanmiddag maar eens op pad, kijken of ik hem kan vinden !
  11. Ik heb bijna de neiging om het te proberen, maar nog te veel dummy om het 100% te volgen. Ik kijk en neuz een beetje rond en warempel, een route op loopafstand van het thuisfront ! Komt wel heel verleidelijk over.... Dit is hem geworden, makkelijk en dichtbij: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GCHQRV Maar nu is de vraag... jaaaa, en toen...? Ik neem aan dat ik de coordinaten in moet toetsen en dat dat de bestemming is? Ligt een cache op de grond, zit hij in een boom, kortom...hoe vind je hem eigenlijk? En als je hem vind, wat dan? Sorry voor de voor jullie neem ik aan onnozele vragen maar jullie antwoorden worden erg gewardeerd... Groet Aster
×
×
  • Nieuwe aanmaken...