Spring naar bijdragen

Pfotzsche

Leden
  • Aantal bijdragen

    135
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Pfotzsche

  1. Mooi Kruimeldief! De juiste woorden en goed duidelijk. Wat ik dan niet snap is dat vervolgens de hele reutemeteut alsnog offtopic doorgaat hier terwijl er net een "donderpreek" daarover geweest is.

     

    Gaan we weer zeuren als ook dit draadje zo weer gesloten is omdat er offtopic gekletst wordt hier?

     

     

    Deze topic is niet off topic maar off forum. Als ik het goed begrijp is dit forum om te discusieren over geocaching en geralateerde onderwerpen. Niet over hoe je moet gedragen op dit forum daarvoor zijn de forum regels.

     

    Voor alle off topic klik hier

    Dat is maar hoe je ernaar kijkt. Het is wel degelijk off topic wat dit draadje betreft.

     

    Is er nog een moderator in de zaal? mini-wink-glasses.gif

     

    Fire5

     

    Eens zie mijn eerdere reactie

    Kortom nogmaals . (punt)

  2. Als je een kistje begraaft en je beschadigd daarbij een wortel of tijdens het graven worden er levende insecten vermoord of hun habitat vernield is dat veel erger dan een boom van een kleine piercing te voorzien waaraan hij niet dood gaat.

    Ik ben het verder ook met smeule eens dat de vogelnestkastje door SBB niet aan een boom worden gelijmd maar vastgespijkerd.

     

    PS lijkt mij niet handig om vogelnestkastjes te begraven in de grond ipv ophangen aan een boom.

  3. Mooi Kruimeldief! De juiste woorden en goed duidelijk. Wat ik dan niet snap is dat vervolgens de hele reutemeteut alsnog offtopic doorgaat hier terwijl er net een "donderpreek" daarover geweest is.

     

    Gaan we weer zeuren als ook dit draadje zo weer gesloten is omdat er offtopic gekletst wordt hier?

     

     

    Deze topic is niet off topic maar off forum. Als ik het goed begrijp is dit forum om te discusieren over geocaching en geralateerde onderwerpen. Niet over hoe je moet gedragen op dit forum daarvoor zijn de forum regels.

     

    Voor alle off topic klik hier

  4. Ik zit dit draadje nog weer eens door te lezen en kan geen enkele maar dan ook geen enkele relatie met geocaching vinden.

    Aangezien dit forum over geocaching gaat is dit draadje niet off topic maar off forum in het kwadraat en hoort dus helemaal hier niet thuis.

     

    Indien je niet volgens de regels op dit forum kunt meedoen en de onderwerpen gaan niet over Geocachen dan heb je hier niets te zoeken.

     

     

    Kortom nokken met deze topic en dit geneuzel. Het gaat is zijn geheel nergens meer over en al helemaal niet over Geocaching.

     

    . (punt)

  5. Wat ik nu niet snap ;) is dat:

     

    moderators aangeven dat in geval van vragen, kritiek of weet ik wat voor gezanik :fart: je even een PB moet sturen

     

    en dit draadje niet sluiten en laten ontaarden in een nondiscussie waar je toch niet uitkomt en wat uiteindelijk resulteerd in een hoop gezanik :blush: enz.

     

    Ik zeg stoppen, sluiten en nokken met dit draadje ;)

     

    Mensen die toch sterk de behoefte hebben om te zaniken etc verwijs ik naar dit forum http://forum.freeboards.net/viewforum.php?...orum=geocaching

     

    deze was ook tijdelijk actief toen het oude forum is omgezet naar het nieuwe forum :rolleyes: .

     

    PS:wel even registreren

     

     

    /\/\/\/

  6. Gewoon zelf proberen en uitvinden daar leer je het meeste van en blijft je het meeste van bij. Begin eerst met een simpele cache en bouw daarna uit daar moeilijkere caches. Gaande weg krijg je steeds meer ervaring en raak je zonder je het doorhebt misschien wel verslaafd aan dit spelletje.

     

     

     

    Kortom gewoon beginnen en lekker ongedwongen genieten. Succes

  7. En dan weer die dubbele haken (((12*3)-(6/3)*(6+1)-25=

     

    Kan bovenstaande? ik ben nu zelf de tel kwijt. Tja, het is ook al weer ruim 30 jaar geleden :)

     

    Bovenstaande kan niet. Het aantal haken ( en ) moeten gelijk zijn. :( Tenzij het hogere wiskunde is dan kan het weer wel geloof ik :thumbup:;)

  8. Ik zou zeggen zie forumregel #15, lijkt mij duidelijk

     

     

     

    Regel 15: Gebruik handtekeningen / onderschrift

    Om het uit de pan rijzen van handtekeningen / onderschriften tegen te gaan staan we maximaal 4 regels tekst toe van normale grootte, met een maximale totaal lengte van 200 tekens. Een plaatje in je handtekening mag niet groter zijn dan 200 bij 50 pixels. Meer dan drie plaatjes in je handtekening / onderschrift plaatsen is niet toegestaan. Plaatjes niet onder elkaar maar naast elkaar plaatsen. E.e.a. om de paginahoogte binnen de perken te houden

    De handtekening / onderschrift mag geen reclame bevatten, commerciële websites promoten, geluiden bevatten of verwijzingen naar andere geocaching sites bevatten.

    Racistische of anderzijds discriminerende, zwaar beledigende, pornografische en gewelddadige handtekeningen / onderschriften worden niet geaccepteerd.

    Als wij vinden dat dit van toepassing is, dan krijg je hier een mail over met het verzoek je handtekening / onderschrift te wijzigen of te verwijderen. Wordt aan dit laatste geen gehoor gegeven, dan ben je één maand niet welkom op ons forum. Als je binnen die maand je handtekening niet wijzigt, zal de termijn omgezet worden naar permanent.

  9. En je hoeft er volgens mij ook neit voor ingelogd te zijn

     

    Je moet wel degelijk ingelogd zijn. Als je niet ingelogd bent dan kom je weer op de indexpagina uit. Als je op het menuitem cache kaarten klikt en je bent niet ingelogd dan is de optie Loc files ook niet beschikbaar. Deze is wel beschikbaar als je ingelogd bent.

  10. Hoe maakt juist wel uit.

     

    Als de algemene afspraak/definitie is dat 1,5 euro hetzelfde is als 1,50 euro en niet als 1,05 euro dan lijkt het me verstandig dat iedereen zich daaraan conformeert.

    Dit vormt in de praktijk totaal geen probleem.

     

    Als de algemene notitiewijze voor coordinaten duidelijk stelt dat .45 hetzelfde betekent als .450 , dan is het verstandig dat ook iedere cachelegger zich daaraan conformeert (en niet zoals helaas zeer regelmatig gebeurt met .45 eigenlijk .045 blijkt te bedoelen).

    Dit blijkt voor menigeen in de praktijk echter wel een probleem te zijn.

    Ik zie dan ook niet in waarom we dan maar als cachers links moeten gaan rijden terwijl de afspraak voor alle muggels is dat de rest rechts rijdt.

     

    Dit is precies wat ik ook bedoel

×
×
  • Nieuwe aanmaken...