Spring naar bijdragen

suffie

Leden
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door suffie geplaatst

  1. Ja, voor rond € 100,00 doe ik ook mee! Suffie
  2. Ik ben er ook mee aan het experimenteren geweest. Heb bijvoorbeeld geprobeerd om een gedeelte te selecteren om daarna in te zoomen. De selectie blijft zichtbaar en ook de details worden beter. Maar... het copiëren en vervolgens plakken in Paint levert niks op. Blijft inderdaad niks anders over dan hetgeen je op je beeldscherm ziet; dat kan ik wel copiëren en plakken. Of is mijn probeersel sowie fout gedacht?
  3. suffie

    event?

    Als nieuwkomer las ik dat er vorig jaar november een event was voor GPS en Geocaching. Vorig jaar hield ik mj nog niet met dit soort zaken bezig, vandaar de vraag of er dit jaar weer zoiets georganiseerd wordt. Lijkt me namelijk erg leuk.
  4. Ik heb sinds kort de CD met de topgrafische kaarten van Luxemburg in mijn bezit. Het ziet er allemaal erg mooi uit, maar zou zo graag het kaartmateriaal in OziExplorer willen benaderen om waypoint voor de Garmin aan te maken. De CD wordt benaderd met het programma Raster-Viewer van PolyGis (http://www.swbb.de). Op de CD zie ik bestanden met de extensie .dat en .pgr staan. Gezien de grootte van de bestanden denk ik dat de .dat-bestanden het kaartmetariaal bevatten. Ik heb met Photoshop, Word en Notepad geprobeerd dze bestanden te openen, maar dat lukt niet. Ook niet als ik de extensie aanpas. In WORD komt er wel een bestand tevoorschijn, maar daar is geen touw aan vast te knopen. Ik heb de CD gekocht bij de Luxemburgse topografische dienst (informatie over de CD: http://www.etat.lu/ACT/tcd20.html). Is er iemand die dit herkent en mogelijke oplossingen weet?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...