Jump to content

Inter Ceptor

Leden
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Inter Ceptor

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Etrex Venture Cx + Oregon 400
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Hallo Bekkemab, Wacht nog even een paar weken en de zomerspullen liggen weer in de winkels. Ga naar Bart Smit, speelgoed Blokker, V&D o.i.d. en je kunt deze voor een paar centen krijgen. Wachten is nu geen probleem: ligt toch nog op veel plaatsen ijs.
 2. Zullen we een keertje alle bewegende avatars onder elkaar proberen te krijgen??
 3. Inter Ceptor

  Gratis

  PM is verstuurd
 4. Hallo, Is dat deze? Dan heb mogelijk wel interesse.
 5. Hallo Keske27, Prijsstelling kan ik niet terugvinden. Klopt dat?
 6. Is al een uigebreide topic over Invisible Shiel. Gaat met name over de Oregon. Zelf heb ik ook een Invisible Shiel: werkt zonder beperkingen en leesbaarheid is nog steeds prima. Echt een aanrader.
 7. Heb de versie 2.8 geïnstalleerd op de Oregon. Zal kijken wat de bevindingen zijn. Bedankt voor de tips. BTW: satellieten-ontvangst staat op maximaal evenals daarvoor.
 8. Ik heb een vraagje betreffende de updates. Regelmatig zie ik een topic verschijnen over een nieuwe (beta) software versie, die al dan niet goed werkt, c.q. dat mensen terug gaan naar een eerdere versie. Dit vaak uit ongenoegen, missende beloofde functionaliteit of andere (kleine) ergernissen. Mijn vraag: sinds ik mijn 400T gekocht heb, staat hier de Software versie 2.6 op Versie GPS-software: 2.55 Is het nu raadzaam dit te updaten of alles zo laten zoals het is? Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen van updaten van de software? Alvast bedankt voor de informatie!
 9. Welk merk kaartje maakt volgens mij niet echt veel uit. Het grote voordeel is, dat de Oregon in staat is om met MicroSDHC kaarten om te gaan. Mijn vorige GPS was een 76CSX van Garmin. Deze was in staat om een MicroSD kaart tot maximaal 2 GB grootte aan te spreken. De Oregon kan echter MicroSDHC kaartjes aan. HC staat voor High Capacity. Deze kaartjes gaan al gauw richting 4 GB, 8 GB of zelfs 16GB. Hierdoor valt het geheugen fors uit te breiden voor bijvoorbeeld extra kaartmateriaal. Zelf koop ik altijd mijn MicroSDHC-kaartjes bij een webadres in Amerika: goedkoop, goed en géén verzendkosten. Mocht je interesse hebben laat dit dan even weten; dan geef ik het adres door. Succes met de Oregon
 10. Is niet geheel waar: één € is vandaag de dag 1,28 US $ waard. M.a.w.: 10 US$ is slechts 7,79 €! Voor US$ 25 (€ 19,49) ben je lid voor één jaar!
 11. Starten met Bever Zwerfsport is een goede tip. Bever geeft geregeld cursussen met GPS: kijk maar eens bij http://www.bever.nl/agenda/gps Deelname aan cursussen is mogelijk zowel mét als zónder GPS. Kun jer er eentje van hun huren tijdens de bijeenkomst die op verschillende plekken in Nederland wordt gehouden. 23 augustus en 6 spetember in Eindhoven Succes ermee
 12. Da's € 117,00 Kan mij niet voorstellen!! Neem er voor mij dan ook maar 2 mee! Zulke grote schommelingen heb ik nog niet waargenomen!
 13. Hallo allemaal, Probleem is opgelost! Met hulp van team Goudflitters (Bedankt, Gerrit). Samen de instellingen doorgenomen, die allemaal bleken te kloppen. Geduld is schijnbaar op zijn plaats: heeft de tomtom na 2 minuten een fix, daar heeft de Wherigo duidelijk langer de tijd nodig. Gewoon buiten gelegd (in een heerlijk zonnetje) en na 10 minuten nog maar eens gekeken: Contact!! Bedankt voor de suggesties
 14. Ik heb een soortgelijk probleem: Mijn Qtek G100 werkt prima (tomtom werkt!), maar de Whereigo Player kan er niet mee overweg en weigert mee te werken. Ik kan dus niet mijn Spacesuite niet aantrekken, omdat de GPS niet wordt herkend. Baud op 9600 en COM 4 (dezelfde instellingen waarbij tomtom prima werkt). Als ik bij de settings / memory kijk, dan staat daar de tomtom niet bij, omdat dit programma gestopt is. Whereigo echter wel, maar daarvan werken de instellingen blijkbaar niet. Kunt u mij helpen hierbij? Doe ik iets fout?
×
×
 • Create New...