Spring naar bijdragen

Remon

Leden
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Remon

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 30-11-1982

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin eTrex H
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  29-08-2007

Contact Methods

 • MSN
  remonvogelaar@xs4all.nl
 • Website URL
  http://www.radiohobby.nl

Profile Information

 • Woonplaats
  Vianen
 1. Nee, helaas geen Mapsource bij mijn eTrex H gekregen. Heb zojuist diverse programma's uitgeprobeerd, maar kunnen niet wat ik wil. Ben nu aanbelandt bij Mapsource die ik gratis van de website van Garmin heb gedownload, als het goed is zit de track nu in mijn GPS ontvanger. Zometeen even een stukje proefrijden op de fiets.
 2. Ik ben voornemens om morgen 50 kilometer (25 heen en 25 terug) te fietsen en heb via http://www.fietsersbond.net/fietsrouteplanner een mooie route uitgestippeld. Die website biedt ook de mogelijkheid om een .gpx te downloaden voor in een GPS ontvanger. Ik heb een Garmin eTrex H en een seriele kabel, waarmee ik probeerde de route die bestaat uit zo'n 450 trackpoints in mijn GPS te zetten met behulp van EasyGPS. Helaas zit er al jaren een bug in EasyGPS waardoor het niet mogelijk is om een route groter dan 250 trackpoints naar een GPS ontvanger te uploaden. Nu vraag is me af, bestaat er een (gratis) alternatief voor EasyGPS? Hoeft niet heel erg uitgebreid te zijn omdat de Garmin eTrex H die ik bezit geen kaarten heeft. Alvast bedankt.
 3. En een mirrortje om de website te ontlasten mochten er weer downloadproblemen ontstaan: http://www.radiohobby.nl/geozine/Spoiler-5-2007.pdf
 4. Deze link kan weleens van pas komen: http://www.smsafzeggen.nl/compleet.php
 5. Ik heb vandaag een splinternieuwe batterijdeksel van Sailtron ontvangen. Ben echt blij dat het eindelijk is opgelost!
 6. Ik heb zojuist op advies (waarvoor dank) naar Sailtron gebeld. Ze gaan mij een nieuw (wat verstaan ze onder nieuw?) klepje toesturen. We wachten af wat ze gaan leveren. Ik hou jullie op de hoogte.
 7. Ik had al een keer direct naar Sailtron gebeld, maar kreeg te horen dat ik naar een dealer moest gaan of bellen, omdat ze niet aan particulieren leveren. Het probleem is ontstaan door een klepje waarvan het rubber opeens een witte waas kreeg. Ik heb toen besloten om alleen het klepje te laten vervangen, maar als ik van tevoren wist hoeveel gedonder dit met zich meebrengt, dat had ik achteraf gezien beter de hele GPSr met doos en toebehoren kunnen omruilen voor een nieuw exemplaar. Ben nu al ruim een maand bezig om een nieuw batterijdeksel te regelen.
 8. Ik ben opzoek naar een vervangend onderdeel voor mijn GPS ontvanger, maar bij welke winkel ik het artikel ook maar bestel, ik krijg telkens een tweedehands exemplaar. Zojuist weer, een exemplaar vol stof en moddersporen. Ik vraag telkens om een nieuw exemplaar, maar heb zo het gevoel dat Sailtron (de Nederlandse importeur die aan winkels leverd) de onderdelen van binnengekomen kapotte GPS ontvangers halen. Het gaat om een batterijdeksel voor een Etrex Euro/H.
 9. Ik ben zo vrij geweest een zogenaamde "mirror" van de Spoiler op mijn supersnelle webhost te zetten. http://www.radiohobby.nl/geozine/Jaargang1-Uitgave1.pdf http://www.radiohobby.nl/geozine/Jaargang1-Uitgave2.pdf http://www.radiohobby.nl/geozine/Spoiler-3-2007.pdf http://www.radiohobby.nl/geozine/spoiler-4-2007.pdf Dit alles om www.geozine.nl enigzins te ontlasten en iedereen toch de kans te geven om oa. de laatste editie te lezen. Mochten de makers van Spoiler het hier niet mee eens zijn, dan verwijder ik op verzoek de linken weer. Groeten, Remon
 10. Zojuist kwam ik het volgende filmpje tegen: Met CacheMagnet kan je onder andere cacheinformatie naar een iPod Nano uploaden. De features: Ik vond dit wel het vermelden waard!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...