Spring naar bijdragen

kelama

Leden
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin colorado
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2007

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Wat is gebruikelijk wanneer je zelf een event hebt georganiseerd? Je was dan zelf ook aanwezig, dus zou je zelf ook een 'Attended' loggen. Of is dit ook not done?
  2. kelama

    Links in cachebeschrijving

    Inmiddels werkt het bij GC.com weer zoals het zou moeten. De html-code van de link wordt er niet meer automatisch uit gefilterd! Waarschijnlijk was het een tijdelijke glitch. Toch bedankt voor de reacties!
  3. Al enige tijd bevat mijn cachebeschrijving een link naar een externe website. Vandaag heb ik de cachebeschrijving aangepast, maar de link naar de andere website werkt nu niet meer. In het formlier waar je de cachebeschrijving kunt aanpassen staat het vinkje aan bij 'The descriptions below are in HTML'. In de cachebeschrijving gebruik ik iets als: <A href="http://www.naamwebsite.nl/pagina.htm">De link</a> Na het opslaan van de aangapaste cachebeschrijving maakt GC.com hiervan: "http://www.naamwebsite.nl/pagina.htm">De link De HTML-code die de link aangeeft wordt er dus uit gehaald! Dit is een vrij recente verandering. Kan iemand mij uitleggen hoe je nu in een cachebeschrijving een link maakt naar een pagina van een andere website?
  4. kelama

    Nieuwe Look Geocaching.com

    Bij mij zijn vandaag ook alle plaatjes verdwenen. Dat hoort niet bij de nieuwe look, maar is waarschijnlijk een storing bij GC.com. Ik zou niets veranderen aan je cache-pagina's, maar gewoon even afwachten gr, kelama
×
×
  • Nieuwe aanmaken...