Spring naar bijdragen

Gezocht

Leden
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin map 60 CSX
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 maand
 1. Af en toe, zonder duidelijke reden, is mijn dataverbruik op de Groundspeak app (Iphone6) abnormaal hoog. Meerdere gigabytes als we een rondje traditionals (max 4 uur) doen. Nee er lopen geen andere applicaties of (e-mail) instellingen mee die dit veroorzaken. Het gebeurt steeds als ik vergeet roaming voor Geocaching af te zetten. Natuurlijk werk ik nu zoveel mogelijk offline via lijsten, maar het is toch onverklaarbaar waarom er zoveel verbruik is. De kaarten zelf, zo schat ik in, zullen toch wel vector-gebaseerd zijn en niet heel veel data gebruiken? Ik heb de indruk dat het zich in bepaalde gebieden voordoet. De eerste keer dat ik het ervaarde was een jaar geleden in het gebied rond Hoge Mierde aan de Belgische grens. Eergisteren rond Casteren (8 km van de Belgische grens) weer hetzelfde. Soms vergeet ik roaming af te zetten, doe ik precies hetzelfde en heb ik normaal verbruik. Ik snap er niks van... Overigens zocht ik hier op ‘dataverbruik’ maar ik kon niet vinden binnen het forum. Misschien zoek ik verkeerd. Wie weet er meer van of kan me binnen het forum op weg helpen?
 2. Vorig jaar is er in het klinische onderzoek bij ons beiden (van team gezocht) een besmetting vastgesteld. We waren maar wat blij dat we er op tijd bij waren. Antibioticakuur en we waren er weer vanaf. @Barry (hierboven) niks doen is ook geen optie. Er zijn heftige verhalen op dit gebied. Tot overlijden toe. De moeilijkheid is dat het een atypische ziekte is met weinig standaard verloop. Wij kunnen iedereen aanraden om hier aan mee te doen. Voor jezelf is het prettig dat je gecheckt wordt en anders help je er belangrijk onderzoek meer verder. Advies voor de cachers die het toch niet kunnen laten om het gebladerte in te gaan : DEET.
 3. @rend: Het onderwerp van deze topic is het onderzoek. Niet de feiten rond tekenboeken e.d.. Bovendien: Na 24 uur is er meer risico maar binnen 24 uur verwijderd betekent niet dat je geen risico loopt. Het is alleen kleiner.
 4. Wij geocachers moeten nogal eens de wildernis in om onze doelen te bereiken en daarbij lopen we steeds weer risico's. Misschien interessant voor degenen die kortgeleden zijn gebeten door een teek: Innatoss Laboratories in Oss ontwikkelt een test die binnen 4 weken na een tekenbeet laat zien of iemand geïnfecteerd is. Daarbij zoeken ze deelnemers. Best wel prettig als er even gekeken wordt of je iets hebt opgelopen. Bovendien kijken ze ook naar eerder opgelopen besmettingen. Het enige wat van je wordt gevraagd is om 3 keer bloed te komen prikken. Voor informatie: http://www.innatoss.com/onderzoek/studie-ixodes/
 5. Misschien interessant voor degenen die kortgeleden zijn gebeten door een teek. Innatoss Laboratories in Oss ontwikkelt een test die binnen 4 weken na een tekenbeet laat zien of iemand geïnfecteerd is. Daarbij zoeken ze deelnemers. Best wel prettig als er even gekeken wordt of je iets hebt opgelopen. Bovendien kijken ze ook naar eerder opgelopen besmettingen. Het enige wat van je wordt gevraagd is om 3 keer bloed te komen prikken. Voor informatie: http://www.innatoss.com/onderzoek/studie-ixodes/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...