Spring naar bijdragen

Krijn T.

Leden
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Krijn T. geplaatst

  1. Nee, ik snapte wel dat je een klein kastje bedoelde. Maar om die in de beton te gieten (denk dat je dat niet serieus bedoelde) . Maar ik denk dat die dingen best duur zijn als cache, beter oplossing is denk ik om je cache te plaatsen in een niet vandalistische buurt.
  2. Is dit niet een beetje overdreven om zoiets als cache te gebuiken? Het moet nu toch echt niet gekker worder. Leuke kisten zijn munitiekisten en emmers met draaideksels.
  3. Ik heb de files bekeken, maar helaas, die kunnen alleen zo worden gemaakt met een programma. Ik heb al wel een script wat waypoints uit de database haalt, dus dan moeten de gebruikers het zelf maar even omzetten.
  4. Ik zit zo dat draadke te bekijken en dit is wat iemand anders wilde hebben. Het is zo dat ik coördinaten in een database heb staan. Nu wil ik dat eruit halen en in ov2-formaat eruit gooien. Nu ben ik dus benieuwd hoe het ov2 formaat eruit ziet, de rest kan ik dan zelf. Alvast bedankt!
  5. Ik heb een garmin (nmea) GPS en autoroute 2001. Nu wil ik dat ik een pijl navigatie syteem krijg. Dus pijlen die wijzen waar ik heen moet en waarbij ik om het scherm krijg commando's als bear right enzovoort. Wie weet hoe ik dit in moet stellen of of dat ik een plug-in nodig heb of of er nog andere betere software is. De gps heeft namelijk al de nieuwste software. Het is de bedoeling dat er goed auto navigatie systeem komt, waarin de gps voor de positiebepaling moet zorgen, verder niks. ALvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...