Spring naar bijdragen

ElineK

Leden
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door ElineK geplaatst

 1. "Volgens geocaching.nl heb je 98 geocaches gevonden. Daarom kun je maximaal 4 geocaches waarderen met een Geo d'Or. Je hebt er op dit moment 1 uitgedeeld. Geo d' Or voor geocache GCV115 is toegewezen. Er is geen foundlog bekend van jou m.b.t. geocache GCJRWY. Geo d'Or wordt niet toegewezen." van de 101 founds zijn er drie zoek, waaronder eentje die ik een geo dor wil geven. Deze ligt in België, de andere twee in Nederland. De counter geeft wel 101 aan, maar de stats slechts 98. Is er nog een andere manier om deze cache een goe dor te geven?
 2. ElineK

  zendamateurs en geocaching

  PD4ELI , ik ben dus ook zendamateur, al voor 16 maanden
 3. ElineK

  teller toevoegen

  ik ben zelf nog wat aan het stoeien geweest en mijn fout gevonden. Ik had de afbeelding geplakt in die vreemde code, soort uitgeklede html. Nu heb ik echte html gebruikt om het plaatje te plakken en nu lukt het dus wel Dank voor je reactie
 4. ElineK

  teller toevoegen

  ik krijg de teller bij mijn forumberichten niet aan de praat, als ik de teller van gc.com als handtekening zet, krijg ik de volgende foutmelding: Sorry, er is een fout opgetreden. Als je niet weet wat de fout is, kijk dan in onze help documentatie. De fout is: Sorry, dynamische plaatjes in de tags zijn niet toegelaten uit de helpfunctie kom ik niet 1,2,3.
 5. mijn lijstje is nu 100 found en 7 not found. 1 van de not founds was vanwegen spelende kinderen op de cache plek, andere kwamen uit onervarenheid, invallende duisternis of een dicht bladerdek waar mijn gps60 niet goed mee overweg kan. 3 not founds heb ik achteraf toch nog wel gevonden, 1 met hint van de legger, en 2 na het goed lezen van de logs. Wat mijn eerste belgische cache moest worden liep uit op een fiasco, waarschijnlijk er 50 keer overheen gelopen want een paar dagen later werd hij gewoon gevonden. De cache met de meeste hindernissen was de laatste multi die ik gedaan heb met Frajoleo, het paard van Marken. Eerste keer te donker, konden bij wp 1 al niet lezen wat wij moesten weten, het tweede weekend hadden wij halverwegen verkeerde minuten ingevuld in onze gps, we kwamen er toen niet meer uit. In de auto terug zag ik pas de fout. En afgelopen weekend maar weer terug naar Marken, ging allemaal lekker, vlot de cacheplek uitrekenen en dan uitkomen in een weiland afgezet met prikkeldraad. We waren overtuigd dat hij daar moest liggen, maar over een hek gaan een weidevogelgebied in doen we niet. We waren best wel kwaad, daar leg je geen cache neer. We zijn als troost poffertjes gaan eten en onderwijl de papieren doorgenomen. 3 plus 0 is 4. Mmm, dat klopte niet, dus wij weer terug en eindelijk de cache gevonden. Gelukkig gaan de meeste andere een stuk vlotter
 6. ElineK

  Geocaching.com ligt plat

  hier doet hij een 404 en nog meer meldingen die ik liever niet zie
 7. ElineK

  Geocaching.com ligt plat

  ik hoop van wel. Maar de laatste tijd was het wel vaak dat de server niet goed bereikbaar was of erg traag, misschien wordt er nu wat aan gedaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...