Spring naar bijdragen

Satellite, de Maarnse GPS Hike


*Marijnemans*

Aanbevolen berichten

Beste geocachers,

 

op zaterdag 3 mei 2003 organiseert Scouting Maarn-Maarsbergen

'Satellite, de Maarnse GPS Hike'

, in de omgeving van Maarn op de Utrechtse Heuvelrug. Twee routes zullen worden uitgezet:

 

- de NewBees hike (GPS beginners), de te lopen afstand zal rond de 20 km zijn, en eenvoudige navigatieproblemen zullen moeten worden opgelost. Toch moet je je niet op de NewBees hike verkijken!

 

- de DieHard hike (GPS gevorderden), voor de mensen die al wat verder zijn in de wereld van GPS. De te lopen afstand zal ca. 30 km bedragen, en veel ingewikkeldere problemen zullen de revue passeren. Je zult echt veel van je uithoudingsvermogen en brein in de strijd moeten gooien om deze hike uit te lopen.

 

De doelgroep was in eerste instantie scouts vanaf 14 jaar, maar we hebben dit weekend besloten de inschrijving ook open te stellen voor mensen van buiten scouting. Wel dient er rekening gehouden te worden met het feit dat het hier niet om een enkele geocache gaat, maar om een complete (orientatie)tocht met diverse posten, in een scoutingkarakter. Achteraf is een diner, en hierna een feest met prijsuitreiking.

 

Tot nu zijn vooral rowans, stamleden en leiding van Scouting Nederland in de leeftijd 15-35 jaar opgegeven. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij, maar als ons maximum bereikt is, zullen we de inschrijving stopzetten.

 

Kosten zijn EUR 9,50 per deelnemer, hiervoor krijg je op 3 mei een mooie tocht, een lunch, een diner en een feestje. Wil je een GPS huren (maar dat hoeft ws. niet bij jullie) dan kost je dat EUR 8,50 per GPS plus EUR 115 borg per GPS.

 

Inschrijven kan overigens in teams van 2 tot 10 deelnemers (minimum leeftijd 14 jaar), tot a.s. zondag 20 april op onze website http://satellite.scoutingmaarn.nl/ of per mail op satellite@scoutingmaarn.nl

 

De startinformatie zal vanaf 20 april verstrekt worden, aan diegenen die zich hebben ingeschreven. Wel kan alvast gemeld worden dat de start ws. tussen 9 uur en half 11 gaat plaatsvinden (afhankelijk van aantal teams) in een straal van 20 km van Maarn.

 

Voor meer info kun je terecht op onze website http://satellite.scoutingmaarn.nl/ of per mail op satellite@scoutingmaarn.nl

 

Met vriendelijke groet, en misschien tot 3 mei,

de Satellite Commissie van Scouting Maarn-Maarsbergen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Hallo allemaal,

 

De officiele inschrijftermijn van de Satellite loopt tot morgen, zondag 20 april 2003. Op deze datum willen we in verband met de huur van de GPS, de inkoop van lunch en diner, en de opzet van het feest 's avonds, weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.

 

Wil je nog meedoen, dan kan dat door je in te schrijven op onze website of door een mailtje te sturen naar satellite@scoutingmaarn.nl. (evt. ook nog na 20 april..onder voorbehoud)

 

We hopen dat er nog een aantal geocachers zin hebben om mee te doen, en tijdens onze hike de scouts die zich tot nu toe hebben ingeschreven, van competitie kunnen voorzien.

 

Groeten, en misschien tot 3 mei!

namens de vierkoppige commissie

Marijnemans

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...