Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Sinds kort zijn er met het Nederlandse reviewers nieuwe afspraken gemaakt met betrekking tot het plaatsen van caches binnen de gebieden van Staatsbosbeheer.
De toestemming moet via de volgende pagina aangevraagd te worden door middel van de gebruiksovereenkomst. Die op de pagina te downloaden is.
Op de pagina met de kaart van Staatsbosbeheer kun je zoeken naar het gebied waar je de cache wilt plaatsen en bij welke boswachter je moet zijn voor het vragen van toestemming.
 
Wat is er veranderd:
Bij de aanvraag dien je de GC-code van de cache op te geven in de gebruiksovereenkomst. Deze GC-code zul je dan ook moeten gebruiken voor je cache. Deze overeenkomst krijg je ook retour van de boswachter. Wordt het geheel goedgekeurd door de boswachter zal de boswachter de GC-code in de database zetten.
Wij controleren de database op de GC-code.
 
Staat de GC-code niet in de database betekent dat voor ons dat er geen toestemming is en zullen we de cache terug sturen met het verzoek om de toestemming te regelen en/of te vragen aan Staatsbosbeheer om de GC-code in de database te zetten.
 
In de reviewernote die je moet plaatsen bij het indienen van je cache zul je ook nog de NAW gegevens van je toestemmingsverlener moeten zetten.
 
De Nederlandse reviewers
Geocaching Community Volunteer Reviewers
  • Top! 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...