Spring naar bijdragen

Nuvi 550


montebaldo

Aanbevolen berichten

Met meest recente software update geleverd

 

Garmin Nuvi 550: auto-, fiets-, wandel- én waternavigatie. Zeer geschikt voor geocachen

De Garmin Nuvi 550 is een zeer uitgebreid navigatiesysteem.

Hij helpt u namelijk bij alle soorten navigatie. Of u nu gaat lopen, fietsen, autorijden of varen, de Nuvi 550 wijst u de weg.

Kaartmateriaal voor autonavigatie in heel Europa staat al op het systeem geïnstalleerd. Het systeem is erg compact en gaat gemakkelijk overal met u mee.

Wees niet bang dat hij kapot gaat tijdens een natte vaartocht. De Nuvi 550 is waterdicht volgens de IPX7-norm. Dat betekent dat hij zeker 30 minuten een meter onder water gehouden kan worden.GeocachingU rijdt direct heel Europa door, en met optioneel kaartmateriaal weet u ook te voet, op de fiets en op het water waar u naartoe moet. Gebruik de Nuvi 550 ook voor geocaching. Download de cache-beschrijving direct van de site en zet het GPX-bestand op de Nuvi 550 met een optionele USB-kabel. Rijd met de auto naar het startpunt toe en begin te speuren naar de cache. Bent u onverhoopt de weg kwijtgeraakt? De trackback-modus zorgt ervoor dat u altijd de weg terug kunt vinden.Kompas en foto's

Bekijk al uw foto's vanaf een geheugenkaartje op het heldere scherm van de Nuvi 550. Hij is ook te gebruiken voor directe fotonavigatie. Kies een foto met locatie informatie bij Garmin Connect op garmin.com en download deze naar uw Nuvi. Maak op uw gemak een keuze en uw Nuvi leidt u naar dat punt. Wilt u graag weten in welke richting u gaat? Dan biedt het ingebouwde kompas uitkomst. Dit kompas wijst de juiste koers in elke windrichting.Autonavigatie in heel Europa

De Garmin Nuvi 550 stuurt u probleemloos heel Europa door met gesproken rijinstructies en ook afslagen worden duidelijk weergegeven op het 3,5 inch touchscreen.

Meer dan een miljoen points of interest geven u de locaties van handige locaties. Hierin staan bijvoorbeeld tankstations, restaurants, ziekenhuizen en postkantoren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...