Spring naar bijdragen

Interactie Met Groundspeak


Aanbevolen berichten

Hoi team/solo/groep Geocacher(s) in Nederland

 

Geocaching is wereldwijd een grote hobby en het aantal mensen dat start met deze hobby groeit nog steeds. Groundspeak de eigenaar van gecocaching.com ziet nog steeds een stevige groei van het aantal geocachers in de wereld en heeft zojuist de 1.000.000ste cache gepubliceerd. Naast het groeien van het aantal deelnemers in de wereld ziet men ook een redelijk groot verloop in de mensen die zich aanmelden, dan enkele caches loggen en vervolgens weer verdwijnen (niet meer loggen, geen interesse in de hobby)

 

Ook in Nederland is er een grote gemeenschap geocachers , die veel plezier beleven aan hun hobby, sommige gaan voor de mooie wandelingen, sommige vinden het maken van routes en behuizingen een mooie hobby andere gaan weer voor de punten. Kortom er is voor iedereen wat wils en je kan de hobby beoefenen zoals je zelf wilt binnen de richtlijnen van het spel zoals vastgelegd door Groundspeak.

 

Geocaching.nl is het startpunt voor vele cachers in Nederland en werkt samen met Groundspeak aan het verder promoten van de hobby, in de afgelopen periode is dat gebeurd met afwisselend succes. In 2009 zijn er verschillende initiatieven ontplooit zoals het WKE, en de geocache trip naar München.

 

Al deze initiatieven zijn lokale initiatieven en hebben dus op zich niets met Groundspeak te maken maar zijn gericht op de Nederlandse geocachers, echter het gaat hier om de hobby en het plezier dat men aan de hobby beleefd en het gaat niet om wie de beste is, de meeste heeft of wie het slimst is.

 

In de afgelopen 2 maanden heeft geocaching.nl een inhaalslag gemaakt met betrekking tot de samenwerking met Groundspeak en gekeken naar een optimalere samenwerking en betere informatie voorziening.

 

Dat brengt ons gelijk bij hetgeen wij recentelijk met Groundspeak hebben afgesproken. “Alles wat je altijd al had willen vragen, maar eigenlijk nooit aan toegekomen bent”

 

Tja wat moet je hier mee? Bryan Roth heeft ons gevraagd om vragen te verzamelen die betrekking hebben op Groundspeak, en geocaching in het algemeen. Dus vragen staat vrij, denk aan:

 

 • gc.com website
 • ontwikkeling van geocaching
 • verbeterings verzoeken voor de website (bv aanmaken nieuwe caches enz enz)
 • Wat doet groundspeak voor mij
 • Nieuwe cache types en waarom zijn sommige oude verdwenen
 • Hoe zit groundspeak in elkaar
 • Richtlijnen
 • Reviewers

 

 

 

 

Kortom alles wat bij je bovenkomt kan worden gevraagd.

 

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt maar denkt , het moet vast allemaal in het Engels? Nee hoor dat is niet nodig. Stuur je vragen naar john.kampman@gmail.com en John gaat er zorg voor dragen dat de vragen worden vertaald en worden gebundeld zodat niet allemaal dezelfde vragen naar Groundspeak gaan. Als je de vraag bedenkt en opstuurt dan wordt de vraag ook gesteld zoals je deze hebt geformuleerd, met andere woorden als het een hele kritische vraag dan zal deze dus ook gewoon worden gesteld en beantwoord.

 

De vragen worden door Bryan en John ingedeeld in categorieën en Bryan zal aangeven welke direct kunnen worden beantwoord en welk iets meer tijd nodig hebben, in elk geval komt op iedere vraag een antwoord.

 

De deadline voor de eerste ronde van vragen is 18 April 2010, de vragen gaan dan direct naar Bryan. Tegelijkertijd zal John deze vragen in een PDF bestand opnemen inclusief de antwoorden en een introductie van Bryan. Dit document zal worden gepost op onze site en is dan voor iedereen toegankelijk

 

Waarom doen we dit op deze manier? Groundspeak geeft aan dat men graag de input wil hebben van de Nederlandse geocachers, buiten de USA zijn wij samen met Duitsland, UK, Tsjechië een heel actieve gemeenschap en men wil graag weten wat wij denken wat Groundspeak nog meer kan doen om onze hobby nog mooier en leuker te maken

 

 

Pff , dat was een aardig verhaal om te typen en nu is de beurt aan jullie om de vragen in te sturen! Just do it!

 

Dus aan de slag en gebruik het email adres dat hier is genoemd john.kampman@gmail.com , dit topic zal regelmatig worden bekeken maar het kan zijn dat vragen over het hoofd worden gezien en dat zou jammer zijn.

Het plan is om dit 2-3 keer te herhalen en dan te bekijken of wij een draadje op het forum kunnen openen om groundspeak vragen daar te gaan verzamelen.

 

Maar je kunt ook altijd vragen stellen aan het team van geocaching.nl hiervoor open je dan een helpdesk ticket openen (meest makkelijke manier) op deze manier komt je vraag bij de juiste persoon terecht. De helpdeskmedewerkers houden dit in de gaten en zullen de medewerkers er op attenderen als deze vraag te lang open blijft staan.

 

“Als je het niet vraagt dan weet je het niet”

 

1413 een tot nu toe onbekende Chinese wijsgeer

bewerkt door Track_leader
Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
 • Onlangs hier   0 leden

  • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...