Spring naar bijdragen

Magellan SporTrak Pro


Team Firefox

Aanbevolen berichten

De Magellan SporTrak Pro is een lichtgewicht GPS-ontvanger die bijzonder goed geschikt is voor buitensporters. De ontvanger is makkelijk in het gebruik, compleet qua mogelijkheden en bovendien waterdicht. De SporTrak Pro maakt deel uit van de SporTrak-serie, waar tevens de standaard uitvoering en de Map uitvoering deel van uitmaken. Het voordeel van de Pro ten opzichte van de andere twee is de mogelijkheid om kaarten te kunnen uploaden en de grote hoeveelheid beschikbaar geheugen om kaarten te uploaden (9Mb vast geheugen, 23 Mb voor data en detail-kaarten).

 

Leer in deze special enkele tips en tricks met betrekking tot het gebruik van de SporTrak Pro, bekijk de veel gestelde vragen of bekijk wat voor mogelijkheden er zijn op het gebied van software van Magellan.

 

ontvanger_magellan_sportrak_pro.jpg

 

Enkele bijzondere mogelijkheden die de SporTrak Pro je biedt:

 

* North-finder

Één van de schermen van de SporTrak Pro toont een kompas-roos. Deze werkt echter alleen als je beweegt. Wil je toch wilt weten welke kant het noorden/zuiden is, vergelijk dan de stand van de zon op het scherm met de werkelijke stand van de zon. Door deze gelijk te trekken wijst de kompas-roos namelijk wel in de goede richting te wijzen (de kompas-roos, niet de naald!).

* Zoek-functie op adres

Als je een detail-kaart in de ontvanger hebt geladen kun je makkelijk zoeken op adres. Op die manier kom je altijd op de plaats van de bestemming omdat je gemakkelijk een waypoint kunt instellen.

* 23Mb geheugen

Zoals je in de specificaties van deze ontvanger kunt lezen bevat hij 23Mb vrije ruimte voor het uploaden van kaarten en extra data. Dat is bijzonder veel. Zo heb ik zelf half Nederland ingeladen (met details tot op straat-niveau) en dat was geen enkel probleem. Ruimte over zelfs voor eventuele andere gebieden.

* Vervangbare basis-kaart

Hoewel het door Magellan zelf niet zal worden gepromoot heb je bij deze ontvanger de mogelijkheid om de basis-kaart te vervangen met een andere kaart. Op die manier kun je dus voor een trip naar de VS ook de Amerikaanse basis-kaart laden als je dat wilt.

* Sla tracks op als routes

Heb je een hike gemaakt die je graag wilt delen met anderen, dan kun je de track gemakkelijk opslaan als route. Routes zijn gemakkelijk uit te wisselen, ook met gebruikers die een ontvanger van een ander merk hebben.

 

 

Deze GPS is nog als nieuw en hebben we over en mag naar een nieuw baasje en/of bazinnetje. De vraagprijs is 110 euro en de GPS is compleet met autosteun, PC-kabel, beschermtasje, screenprotector, gebruiksaanwijzing (ook op CD) en Mapsend Europa kaartmateriaal. Bij belangstelling graag via PM!

bewerkt door Team Firefox
Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...