Spring naar bijdragen

blooper65

Leden
  • Aantal bijdragen

    120
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door blooper65

  1. Te koop een perfecte Explorist 500 Europe voorzien van de laatste firmware versie 2.57. Voorzien van een kleurenscherm en een SD geheugen kaartje met hierop de complete kaart van Nederland. Ideaal apparaat voor het geocachen. Tevens een houder voor in de auto en op de fiets. Schermpje is voorzien van beschermfolie, zodat deze krasvrij is.Is in top conditie.Vraag prijs 250,-.

  2. Als je iemand in de states kent, of weet dat iemand daar een vakantie naartoe plant zou je kunnen overwegen om een Garmin gpsmap 60 CSx mee te laten nemen. Heb ik ook gedaan en dan heb je voor 240 euri een top apparaat. Voor een euro of 20 koop je hier een micro SD kaartje van 2 GB en je hebt volgens mij voor jaren plezier in huis ;)

     

    Succes met het nemen van een beslissing!

     

    Dit lijkt natuurlijk erg goedkoop, maar minder leuk is het als je weken later ineens een aanslag in de bus krijgt omdat er nog even invoerrechten betaald moeten worden. Is wel zo eerlijk om dit er even bij te vermelden. De kans dat dit gebeurd is aanwezig als je pech hebt.

     

    Bedankt voor alle reacties, maar als ik dus zou moeten kiezen tussen de Magallan 210 of de Garmin GPS60

    ( de gele). Wat is dan de verstandigste keuze. Qua prijs zijn ze ongeveer het zelfde maar qua prestaties?

     

    Gr Monica

     

    Je ziet zoveel mensen zoveel wensen. Het is voor een ieder persoonlijk. Ik denk dat je geen miskoop maakt bij beide toestellen. Ik heb alleen ervaring met de Explorist 210 en 500. Bevallen beide prima en altijd goed ontvangst. Koop je er Mapsend DirectRoute Europe bij, dan kun je detail kaartjes van een bepaald gebied laden. Hiermee kun je dan ook op adres niveau navigeren met bijvoorbeeld de auto. Ik gebruik dit bijvoorbeeld om naar een start coördinaat te navigeren van een multi cache, alwaar ik dan de auto kan parkeren. Kortom ik ben er heel erg tevreden mee. Tevens is de Explorist denk ik wat compacter, wat misschien ook een punt van overweging kan zijn. Maar nogmaals het hangt af van je eigen wensen en voorkeur. Qua kwaliteit en werking zal er niet veel verschil zijn denk ik . Succes. :thumbup:

  3. Voor wat minder geld toch een hele goede GPS met prima ontvangst en Europese basemap kom je terecht bij de Magellan Explorist 210. En als je iets meer geld uit wil geven de Explorist 500 met kleuren scherm en de mogelijkheid om kaarten op een SD kaartje te zetten. :thumbup:

  4. Hèèèèlp!

     

    Hij is helemaal van slag af! Kijk nou!

     

    shot2.jpg

    Hier klopt toch geen hout van?

     

    shot1.jpg

    Moet ik deze optie kiezen?

     

    Ik hoop dat jullie kunnen helpen... :dribble::dribble:

     

     

    Stuur hem maar even naar me toe. Kijk ik wel even.

     

    p.s. Heb geen vaste woon of verblijf plaats. :dribble:

  5. Hallo, ik heb deexplorist 210 net een weekje in mijn bezit. Heb ondertussen ook de update geinstalleerd. kan iemand mij de werking van de nieuwe schermpjes uitleggen? Deze staan namelijk niet in de handleiding. Tevens een vraag op welke manier je i.g.v. een multicache ,meerdere coordinaten die je onderweg vindt, hoe deze op een simpele manier in te voeren? Alvast bedankt.

     

    blooper65 :huh:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...