Spring naar bijdragen

invictus

Leden
 • Aantal bijdragen

  28
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door invictus geplaatst

 1. invictus

  PaPaGo

  MamaGo zou niet echt functioneel zijn: "Bij de vorige afslag hadden we links gemoeten."
 2. @t-bones: weet je toevallig of je betaalt voor de 'dienst' van het kopiëren of voor het gebruik van het materiaal? Als ik het zo lees lijkt het er op alsof het van die eerste orde is; gebruik van 'plaatjes' in een publicatie zouden sowieso vallen onder het citaatrecht. Vandaar dat 'we' ook best (delen van) top25 kaarten in cachebeschrijvingen mogen gebruiken; zolang je maar aan bronvermelding doet.
 3. Weet iemand hoe het zit met auteursrechten (of zelfs beeldrechten) op historisch kaartmateriaal zoals Bonnebladen en TMK's? Zijn deze inmiddels verjaard en mogen 'we' ze vrij digitaliseren of zijn er nog haken, ogen en dergelijken?
 4. http://www.geocaching.com/my/statbar.aspx [edit] Misschien moeten we maar een X500 gebruikers-groepje opzetten. [/edit]
 5. invictus

  Teken!

  Voor de geinstresseerden, eikels zorgen voor Lyme: Climate, Deer, Rodents, and Acorns as Determinants of Variation in Lyme-Disease Risk Overigens heeft PLoS Biology wel meer interessante artikelen over Lyme en teken.
 6. Hoewel ik nog maar net kom kijken is Reintje al één van dè bekende namen. Hij zal gemist worden. Een ieder gecondoleerd en zijn naasten zeer veel sterkte toegewenst.
 7. Ad absurdum: regen ontstaat door het condenseren van waterdamp en/of het 'samenklonteren' van nevel (algemene kennis) Gevolg: niemand mag(!) opmerken dat het heeft geregend en zeker niet aangeven dat ze zich bezorgd/negatief opstellen tegenover die regen. Lariekoek dus. Over dat medeleven: daar bedoelde ik het praten (via posts) over dingen die een grotere groep raakt met daarbij, in dit geval, het uiten van bezorgdheid en het op de hoogte stellen van de problemen. Ander voorbeeld; ik kan me niet voorstellen dat jij (SN@G) had opgemerkt dat 'zeur'-posts not-done zijn als jou het hele forum geen testikel zou interesseren. Oftewel uit 'een' vorm van medelevendheid vindt jij het nodig dat te berichten. En die 'beginner' opmerking, dat had ik zelf ook al geconstateerd. Foute retoriek, mijn excuses.
 8. Maar Biertjuh heeft wel gelijk. Dat gejank steeds. Dat het aangekaart wordt, dat is prima en zelfs goed, maar jank er niet steeds over door. Wat betreft jou berichten over de effectiviteit van Biertjuh's postjes. Ik denk dat daar meer tussen zitten van een goed kaliber dan die 198 van jou en nee laat ze niet........ maar ja ik ben geen mod. Hoewel ik als beginner geen warme gevoelens krijg bij 'jankberichten' over niet-kloppende statistieken moet ik melden dat jankberichten over jankberichten mij nog minder doen. (Natuurlijk; deze valt in de categorie jankberichten over jankberichten over jankberichten.) Waarom je uberhaubt druk maken over de manier waarop anderen hun medeleven tonen? (idd, right back at me) Ach, en dat ik beginner ben heeft er natuurlijk ook niets mee te maken.
 9. Is ook sinds hedenochtend .com niet de hele tijd overstuur? Gelukkig geloof ik niet in causaliteit...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...