Spring naar bijdragen

typoo

Leden
  • Aantal bijdragen

    72
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Berichten geplaatst door typoo

  1. Als voornamelijk gluurder op dit forum valt het mij elke keer weer op dat er respect is voor onze zuiderburen, maar dat bastos er zelf een zooitje van weet te maken en iedere hulp afkat. Ik zou je toch eens willen te stoppen hiermee, sta open voor de hulp die je geboden is. Als je meer info wilt, vraag dan beleefd om meer info in plaats van iemand af te branden. En nu BASTA!

  2. Thex, de vraagsteller gaf op aanvraag de gegevens van de cache, dat deed ze niet uit zichzelf. Ik noem dat geen hint als je dan helpt. Zoals ik zelfs al aan heb gegeven hoeft het door mij en TT aangedragene in dit geval niet eens de oplossing te zijn voor deze puzzel. Iemand uitleggen hoe ROT werkt is toch ook niet gelijk hinten of vind jij van wel?

     

    Dave

  3. Thex misschien begrijp ik het niet goed, maar ze wil geen puzzel bespreken. Wat ze vraagt is misschien niet eens de goede denkrichting, maar een technische vraag hoe ze iets kan controleren.

     

    Ryjansma gaat het om de achtergrond die achter de tekst staat? Dan staat vaak de afbeelding iets naar beneden vermeld. Rechts klikken op de link van de afbeelding en dan downloaden. Kun je er lokaal alles mee doen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...