Spring naar bijdragen

Footman Bas

Leden
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    E-trex
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    4 maanden
  1. Hahaha wel leuk om mijn eigen stempel te zien, de S van BaS is inderdaad weggevallen. Die staat namelijk nu nog steeds op mn broek
  2. ik ga nu stoppen met mezelf te verdedigen, eerlijk gezegd ben ik het behoorlijk zat dat dankzij mij, een bom gebarst is die blijkbaar al langer speelde dan dat ik mij kan herinneren. Uit de reacties te lezen ben ik zeker niet de enige die weinig tijd besteed aan het schrijven van een degelijke log. Maar... Het zal mij eerlijk gezegd aan mijn derriëre oxideren of de legger het wel of niet eens is met mijn log, nogmaals ik heb tegen de verwactingen in ( want daar is deze hele topic mee begonnnen ) mijn log bij de cache van de starter van deze topic aangepast tot een dergelijk verhaal. FEIT!...en het is al vaker gezegd het is niet verplicht om een log te schrijven op internet. dit spel is oorspronkelijk bedoeld om er voor te zorgen dat je naam in de LOG ROL staat. tuurlijk wil ik ook de puntjes wegwerken tuurlijk wil ik hoger in de ranking komen te staan. Ik ben slechts 1 geocacher onder de vele duizenden, die toevallig opvalt vanwege mijn vele ( en intussen beroemde ) Zie Log... mochten de leggers het hier niet mee eens zijn dat ik zo log?...( ff kort door de bocht ) Jammer dan! Ik ben niet met geocaching begonnen voor de mooie tochten of het zien van fijne omgevingen in ben een jongen van 15 jaar het interreseert me niet hoe de omgeving er uit ziet of dat de vogels zo mooi zingen. De Roode Lantaarn heeft echter in één ding gelijk: Elke cache is UNIEK, maar heeft hij dit al eens bedacht? ELKE GEOCACHER EN ZIJN MANIER VAN LOGGEN/GEOCACHEN IS OOK UNIEK! dank u wel Footman bas ( de luie logger )
  3. Nou mensen het was fijn om te lezen hoe mensen reageren op mijn manier van loggen, ik ben slechts een enkele cacher onder de vele duizenden. maargoed even goeie vrienden. Ik trek echter wel mijn handen van deze discussie af, mochten jullie verder willen discuseren over mijn manier van loggen ga vooral jullie gang ik zal me er niet mee bemoeien. wat ik echter niet leuk vind is deze topic als excuus gebruiken om mij zonder ( nuttige ) boodschap tot op de schoenveters af de fikken. ik zal waarschijnlijk de volgengde caches met zie log of snel gevonden ondertekenen. Dit mogen jullie als overwinning/nederlaag of watdan ook ervaren. ik vind het jammer dat ik andere mensen erger met mijn manier van cachen. footman bas ( de luie logger )
  4. Mochten mensen het er toch niet mee eens zijn ik heb de desbetreffende log opgezocht en veranderd in een verhaaltje dat mischien wat meer ''inspereerd'' dan Zie log... sorry voor alle ophef ik ben ook slechts een simpele geocacher die z'n tijd wil stoppen in een leuke hobbie dan mijn naam moeten te verdedigen of een vervelende discussie te moeten voeren op het internet. footman bas
  5. natuurlijk is het altijd leuk om te weten dat mensen een mening over je hebben, van opbouwende kritiek ben ik natuurlijk nooit weg. Ik zal de rest dan maar niet in spanning laten, ik ben de gene die bij zowat all mijn gelogde caches schrijf...Zie log, simpel weg omdat zoals al eerder is vermeld een log schrijven nou eenmaal niet verplicht is en omdat als ik s'avonds na een lange dag cachen waarbij ik om 5 uur s'ochtends opsta op mijn vrije zondag er aan het eind van de dag al niet zo'n zin in heb om dan ook nog eens allerlei logs te schrijven. Ook lijd ik gedeeltelijk over een vorm van korte termijn geheugen ( en MlvdBurg zal mij hierin gelijk geven ) als ik na een dag cachen de caches ga loggen weet ik 9 v/d 10 keer allang niet meer bij welke ik ben geweest en hoe deze cache indruk op mij heeft gemaakt. tuurlijk ik log niet AL mijn caches met zie log, die gene die een indruk op mij achter hebben gelaten zal ik dus ook sneller onthouden en dus wel een gepaste log bij schrijven. mocht ik hiermee mensen in wat voor manier dan ook beledigt hebben, hierbij: '' Sorry '' Footman Bas ( de luie logger )
×
×
  • Nieuwe aanmaken...