Jump to content

zoekzoek

Leden
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About zoekzoek

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  aankomend
 1. Ik las dat er geproken werd over shapefiles, die door Natuurmonimenten ter beschikking werd gesteld. Zowel, eigendom, als ook in beheer zijnde gebieden, daar zit namelijk verschil in. Zo zijn er gebieden in eigendom van Staatsbosbeheer, worden beheert door natuurmonumenten. Deze zou ik ook graag ergens downloaden. De Natuurmonumentenfile. Wie heeft die of een link naar een download. Evenals de eigendom, beheer van de verschillende Landschaps organisaties. Staatsbosbeheer is via deze link op te vragen: zoek Staatsbosbeheer. SBB
 2. Rechtstreeks van de cbs site te halen. http://www.cbs.nl/nl-NL/menu/themas/dossie...gang/gearth.htm zo ben ik ook opzoek naar een programma met voldoende capaciteit/toelating om esri shape bestanden om te zetten naar kml en zo. Kan nog geen free programma vinden. Veel info zijn tegenwoordig te downloaden van verschillende geoportalen van provincie en gemeenten. Overheid levert deze alleen aan in juiste bestanden, google earth heeft afwijkingen die verschillend zijn en zo op het oog dus niet betrouwbaar, hoort de weg nu wel of niet bij het gebied. GE blijft dus een indicatie. http://portal.prvlimburg.nl/geo_dataportaal/ http://www.drenthe.info/kaarten/website/geoportaal/ http://www.nationaalgeoregister.nl/geonetw...rv/nl/main.home alleen deze bestanden bevatten zoveel punten om om te zetten, en dat wil niet met de progjes die ik gezien heb.
 3. Bedankt, Maar deze optie had ik al. Hiermee heb ik alle onverharde wegen een lekkere dikke lijn gegeven. Helaas kan ik het nog steeds niet voor mekaar krijgen, dat bij een geladen track in op GM XT, de dunne stippelijn een lekker vette stippellijn word met een opvallende kleur. Wie weet raad? Zo kan ik met GM XT, geen tracks narijden.Omdat van afstand 50 tot 1 m niet te zien is.
 4. Hallo, Ben wat aan het uitzoeken. Garmin XT, waarneer je via mapsource een track en topo kaart upload. Zie je de track op de kaart, deze kan je wel van kleur veranderen, maar vind hem dan nog onduidelijk. Hoe kan ik de trackdikte vergroten, net zogroot als een snelweg bijvoorbeeld, dan in een ander kleur. Als je in Bijvoorbeeld Tomtom kijkt is de route een lekere duidelijk streep. Zodat je in een oogopslag ziet welke kan op. Dat zou ik dus graag zien op mijn apperaat met garmin XT. Wie heeft hier een idee?
×
×
 • Create New...