Spring naar bijdragen

just us

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door just us geplaatst

  1. just us

    Cache Sbb

    Ja met deze link lukt het. Bedankt. Groeten Janneke
  2. just us

    Cache Sbb

    Inloggen hoeft daar niet. Je kunt gewoon een ticket aanmaken. Ik heb het inmiddels even voor je gedaan. Ik ben druk geweest en had nu pas de tijd om hier aandacht aan te besteden. Bedankt voor het melden. Ik ben niet zo'n computerheld, vandaar dat ik dat van 't ticket niet wist en ook niet gezien heb. Groeten Janneke
  3. just us

    Cache Sbb

    Enige tijd geleden is de SBB-site grondig op de schop gegaan. Wellicht dat de linkjes op de kaart toen niet zijn aangepast. Wellicht kun je het even melden via de Support Desk. Ga ik doen, bedankt. Het inloggen bij de support desk lukt nog niet. Als ik een nieuw wachtwoord aanvraag doet ie t nog niet. Zal het morgen nogmaals proberen.
  4. just us

    Cache Sbb

    Enige tijd geleden is de SBB-site grondig op de schop gegaan. Wellicht dat de linkjes op de kaart toen niet zijn aangepast. Wellicht kun je het even melden via de Support Desk. Ga ik doen, bedankt.
  5. just us

    Cache Sbb

    Hallo, Deze is het volgens mij wel. Ik had verwacht dat er ook een cache zou zijn, maar aan het eind van de beschrijving staat dat er GEEN cache in deze route zit. Jammer. Bedankt voor je antwoord.
  6. just us

    Cache Sbb

    Hallo, Ik wilde op de cachekaart van Nederland, de SBB cache van het Drents Friese wold aanklikken, maar dan krijg ik een "cannot be found" pagina. Weet iemand hoe ik deze cache kan oproepen en uitprinten? Andere SBB caches geven dezelfde error. Groeten Janneke
×
×
  • Nieuwe aanmaken...