Spring naar bijdragen

Timmerman

Leden
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Timmerman geplaatst

  1. Timmerman

    Garmin Gpsmap 60Csx

    Hij is inmiddels verkocht.
  2. Timmerman

    Garmin Gpsmap 60Csx

    Na jaren trouwe dienst gaat mijn GPSmap 60CSx er uit. Dit apparaat is prima te gebruiken voor Geocaching. Hij is compleet met doos, toebehoren en een fietssteun. Ik lever en GEEN kaarten bij naast de basiskaart. Het apparaat werkt nog perfect en heeft geen beschadigingen. Vraagprijs is 175,- euro. Te bekijken in Nieuwe Niedorp. Versturen is ook een optie.
  3. Timmerman

    GarPatch

    Zoals jullie misschien al weten heb ik mijzelf ontfermd over het niet langer ondersteunde GarPatch programma om de taal in je Garmin device te veranderen. Inmiddels ben ik op een op een punt gekomen dat ik ook andere Garmin devices kan gaan ondersteunen. Wellicht is er hier iemand die een leuke site voor het programma kan maken inclusief een duidelijke uitleg over hoe het programma te gebruiken (meerdere talen?). De hosting hiervan kan op mijn eigen server. Zelf heb ik hier geen tijd voor helaas. Misschien kunnen we dit topic gaan gebruiken als vragentopic over GarPatch en om suggesties door te geven!
  4. Timmerman

    Vista Cx / GPSMAP 60CSx

    TIP: voor goedkope micro-sd kaartjes, kijk op: One2remember Ook voor andere geheugenkaartjes. Ik heb er zelf al heel wat besteld
  5. Timmerman

    Vista Cx / GPSMAP 60CSx

    Ik heb zelf de Etrex Vista gehad en wat ik erg vervelend vond, is dat hij geen ontvangst had onder een licht bladerendek. Ik heb toen de GPSMap60Csx aangeschaft vanuit Amerika en die bevalt uitstekend! Altijd ontvangst en een lange batterijduur met oplaadbare batterijen van de Hema. Ook het uitbereidbare geheugen en de USB aansluiting zijn perfect. Ik merk ook niet dat mijn tracklogs raar lopen. Ze zitten altijd goed op de weg. De Etrex is wel wat compacter en lichter dan de GPSMap, maar qua robuustheid denk ik dat de GPSmap wat sterker is. Ook omdat ik gehoord heb dat het "joystickje" van de Etrex nog wel eens wat kuren kan gaan geven. voor het prijsverschil zou ik gaan voor de GPSmap, omdat je dan op dit moment het nieuwste van het nieuwste hebt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...