Spring naar bijdragen

hagedisjes

Leden
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door hagedisjes geplaatst

  1. Wie kan mij helpen? Ik zocht altijd caches met MS, Ik zocht de plaats waar ik naar toe ging, rechtermuisknop en nabijgelegen caches zoeken aanklikken. Werkt perfect. Zo gaat het niet in Basecamp. Is het mogelijk caches zichtbaar te maken in Basecamp?
  2. Hartelijk dank. Het werkt weer prima.
  3. Hallo allemaal, Nog niet zo lang geleden kon ik caches in Map Source zien. Ik startte MS zocht een plaats en met de rechter muisknop, zoek nabij gelegen caches. Dan verwerkte ik dat met gartrex en kon ze inlezen in MS. Dat gaat niet meer, als ik het nu doe krijg ik het scherm om een pocket Quierie te maken. Ik zou graag willen dat het weer ging zoals het was. Weet iemand wat er aan te doen is ?
  4. Bedankt voor de tip. Het is me nu gelukt. Ik zet ze in Easy Gps en dan naar GarTrax. Dan kan ik ze weer inlezen in MapSource.
  5. Wie kan mij helpen? Ik zoek caches altijd met Map Source. Plaats opzoeken, rechter muisknop, nabijgelegen caches opzoeken. Dan aanvinken welke ik wilde en opslaan op hardeschijf. Dan openen in Map Source en je had een mooi route. Echter locfile importeren gaat niet meer. Ik heb het ook geprobeerd met GarTrax, de eerste keer lukte dat maar nu ook niet meer. Wie heeft een oplossing. Groetjes van de hagedisjes
  6. Erg leuk om te lezen hoe je aan je forumnaam komt. Wij wonen in de Hagedisberg vandaar onze naam hagedisjes.
  7. Lang hebben wij niet hoeven zoeken. Wij wonen op de Hagedisberg vandaar onze nickname de hagedisjes.
  8. In dit forum staat mijn aantal gevonden caches op 8. Het zijn er inmiddels 57. Nu zie ik bij sommige medecachers in een rechthoek het geocaching logo onder aan hun lijntje met het aantal erop. Hoe krijg ik dat voor elkaar?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...