Spring naar bijdragen

janijs

Leden
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Venture
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  April 2006
 1. janijs

  GPS uit Duitsland met Ebay

  Kijk dat maakt me al zekerder. Ik ga het gewoon maar eens proberen!
 2. janijs

  GPS uit Duitsland met Ebay

  Okee, dat zou kunnen. Ik weet dat US models zonder alle toeslagen en verzendkosten inderdaad goedkoper zijn. Maar die US models zijn toch te patchen?
 3. Via Ebay zag ik dat er een nieuwe GPS tegen opbod wordt verkocht bij een grote powerseller (score 99,9% positief). Ze bieden de gps apart op 2 manieren aan, een exemplaar voor ca. 200 euro en een exemplaar tegen opbod. Dit exemplaar is verleden week 2 keer tegen opbod verkocht voor rond de 140-150 euro. Daarom mijn vraag of dit ook betekent dat je er zeker van kunt zijn dat als je de hoogste bieder bent dat je hem dan voor dit bedrag kunt kopen (heb nog geen ervaring met Ebay). Als hij overal minstens 200 euro kost dan maakt zo'n winkel er toch dik verlies op? Ik ben benieuwd hoe het zit!
 4. janijs

  Kopen in Amerika topic

  Bedankt voor de reactie. Lijkt mij dat een GPS van 144 euro incl. transportkosten nog binnen de 175 euro valt. Of was 175 euro slechts een voorbeeld? Kan ik ergens een duidelijk overzicht vinden met hoe hoog die evt. invoerrechten dan zijn?
 5. janijs

  Kopen in Amerika topic

  Wie kan de draadjes dan voor mij aan elkaar knopen? Ik vind alleen maar versnipperde draadjes! Of draadjes van 2 jaar oud.
 6. janijs

  Kopen in Amerika topic

  Wij zijn al 1,5 jaar fan van de Garmin Etrex Venture. Daarom gaan we van de nieuwe Venture HC met verbeterde ontvangst helemaal watertanden. Kortom, het wordt tijd voor een nieuwe GPS. Nu weten we dat Garmins in Amerika (Verenigde Staten) véél goedkoper zijn. Alleen krijg ik als ik zo eens rondsurf op de site het idee dat er wel een aantal haken en ogen hieraan zitten. Daarom een topic om deze haken en ogen, voordelen en nadelen, enz. eens op een rijtje te krijgen. Concreet de volgende vragen: 1. welke leveranciers in Amerika zijn er en wat zijn hun voor en nadelen? Ik ben ook benieuwd naar ervaringen! 2. hoe zit het nou met garantie? vervalt die bij export of kun je die gewoon claimen bij Garmin zelf mocht er iets zijn? 3. hoe zit het precies met invoerrechten. Hoeveel betaal je nou en is de hoogte van deze invoerrechten op de een of andere manier (maar wel op een legale manier) te beïnvloeden? Om een aftrap te geven. Bij Offroute.com is de Venture HC te koop voor $156,- dollar. Daar komt $44,- verzendkosten bovenop. Is samen dus $200 dollar of €144,- euro. Dat scheelt nogal met de €245,- die bijvoorbeeld bij gps-garmin.nl wordt gevraagd. Ik heb echter geen idee hoeveel invoerrechten er dan nog bovenop komen en hoe je dat van tevoren kunt weten? En wat als er nou een probleem mee is? Ofwel, ik ben benieuwd naar de reacties!
 7. janijs

  nachtcache

  Wel wat verder weg maar onze favoriete cache is Batteries not included. Een geweldige nachtcache tussen Venlo en Roermond. Wel een pittige, maar met erg veel creativiteit en technisch vernuft in elkaar gestoken! Zie http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...3a-ae419f3be5d5
×
×
 • Nieuwe aanmaken...