Spring naar bijdragen

deejaykb

Leden
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over deejaykb

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPS Tuner (PDA)
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 jaar
 1. We willen graag komend weekend met kids (2 en 3 jaar oud) gaan cachen, bij voorkeur op de Veluwe. Weten jullie multi-caches waarbij ook op de tussenpunten een kokertje is te vinden of een poppetje/../ander ding ? Alvast bedankt voor de hulp!
 2. Gevonden! Dank je. Maar ik heb nog een probleem... Als ik wil zoeken op GC-code en ik typ de code in en druk op 'Zoek', gebeurt en daarna niets. Heeft iemand ook dat probleem?
 3. Hoe kun je nou Multi-Caches doen met de 2.1 applicatie? Iemand een idee?
 4. En het programma toont ook geen multi's en mystery's en dergelijke, zelfs niet na het wijzigen van de instellingen...
 5. deejaykb

  Reviewer(s) op vakantie?

  Hoeveel caches worden er in Nederland eigenlijk per dag ongeveer voor een 'review' aangeboden? Ik heb er vorige week 2 aangeboden (m'n 2 eerste!) en wacht geduldig op reactie. Maar ik begrijp dat die knakkers van Geocaching.com nooit 72 uur hadden mogen neerzetten??
 6. Nee, helaas....zo lukt 't ook niet... Ik krijg nog steeds een wit vlak. Heb nu ook een mailtje gestuurd naar Geocaching.com, maar nog geen antwoord... Het kopiëren en plakken naar Word wist ik wel (want ik ben ICT-er), maar zoveel moeite wil ik eigenlijk niet doen als ik een cache ga printen Balen dat het kaartje niet gewoon direct meegeprint wordt. Waarom ik deze wil printen? Omdat ik dan in 1 oogopslag zie welke straat ik met de auto in moet rijden. Ik kan me dan oriënteren waar de cache ligt. Maar ja... dan maar zonder kaartje...
 7. Ik ben niet zo'n voorstander van 'Make this page print-friendly', omdat ik dan juist de logs niet zie. Maar tukkerboertje, je zal wel gelijk hebben dat het een foutje is en op den duur weer gaat werken. Heeft iemand ervaring met het exporteren naar PDF? Gaat de kaart dan wel goed mee?
 8. Sinds enkele weken wordt het detailkaartje (Google Maps) wat op een cachepagina staat niet meer geprint door mijn printer. Mijn ouders (ook cachers) en overige familieleden hebben ditzelfde probleem. Het ligt dus blijkbaar niet aan mijn computer, instellingen of printer. Hebben jullie ook dit probleem? Er verschijnt bij mij een wit vlak op de plek waar een kaartje zou moeten staan. Ik hoor graag van jullie! Bedankt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...