Spring naar bijdragen

Pat&Nic

Leden
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Pat&Nic

  • Verjaardag 24-09-1971

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Magellan eXplorist 300
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    15-03-2006

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Woonplaats
    Bennekom
  1. Kijk aan niet slecht dus in z'n prijs segment.
  2. Zit er in een Explorist een SirfIII chip? <{POST_SNAPBACK}> The Baldur chipset is currently used in the Magellan® eXplorist™ line of recreational GPS handhelds and is suitable for many applications where small size and affordability are critical. Manufactured with 0.18 micron technology, it uses 14-channel GPS correlation and is WAAS/EGNOS enabled for superior position accuracy. The Baldur features direct access to off-chip memory and flash through an External Bus Interface (EBI).
  3. Zit er in een Explorist een SirfIII chip? <{POST_SNAPBACK}> Dacht het ergens gelezen te hebben maar kan de bron niet meer terugvinden. Kan dus een vergissing zijn ??????????
  4. Ik hoop dat je geen weekijzeren auto hebt Het kompas werkt niet omdat het magnetisch veld wat hij detecteert door de veiligheidskooi van de auto wordt opgenomen... <{POST_SNAPBACK}> En wat dacht je van het magnetisch veld van de magneten in je autospeakers.
  5. In principe heeft elke GPSontvanger hier last van. Volgens mij als je een (dure?) ontvanger met SirfIII chipset koopt heb je hier minder last van. <{POST_SNAPBACK}> Wat is duur? De explorist 100 heeft deze chipset en kost minder dan 100 euro
  6. Hey leuk dat je dit aansnijdt! Ik heb nl. een vraag: Afgelopen week hebben wij een andere GPS gekocht, met elektronisch kompas. In de auto wijst de pijl alle kanten op, behalve de goede. Ontvangst is er voldoende. Het gaat om de Explorist 300. Met een Explorist 100 (zonder elektronisch kompas) werkt het wel goed. Iemand een verklaring en of oplossing? <{POST_SNAPBACK}> Ik heb ook de explorist 300 aangeschaft. Bijzonder goed ontvangst (ook in de auto en soms zelfs in gebouwen) en lage prijs. Dus goed ontvangst heet niets met hoge prijs te maken. Het electronisch compas heeft moeite met je auto omdat je auto van metaal. Het magneetje in de compassensor wordt aangetrokken door het metaal. Daardoor is het electronish compas niet in de auto te gebruiken. Je kunt hem in de auto uitzetten in het energie beheer menu zodat je er een gps compas van maakt.
  7. Heb net de explorist 300. Zondag een cache gelopen en absoluut last van overshoot en ontvangst is buiten en in de auto nog niet weggevallen. Zelfs binnen, binnen een paar meter afstand van een raam vaak nog een fix. Al neemt hiet de nauwkeurigheid van de positie natuurlijk af.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...