Spring naar bijdragen

F&W Verheul

Leden
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door F&W Verheul geplaatst

  1. dankje! ahoewel mijn frans niet zo goed is
  2. ik ben op zoek naar de topo kaart van parijs. wie kan mij vertellen hoe of wat en bestaat er eigenlijk wel een kaart?
  3. uhm niet goed gelezen toch..... ik zie dat tie zaterdag online komt. SORRY!
  4. wij zijn ook sinds een paar maanden bezig met geocachen en super verslaafd . Elk moment dat we kunnen gaan we ook. Deze tocht van 37 km spreekt ons dan ook errug aan en we gaan hem zeker lopen in combinatie met een overnachting op de camping. ik heb heel het draadje achter elkaar uitgelezen en ik heb er zin in! mischien heb ik het heel even gemist maar klopt het dat ik nog nergens een link ben tegen gekomen naar de cache? is tie al online? want ik zie verschillende reacties dat er dit weekend gewandeld gaat worden. groetjes!
  5. vorig jaar zijn wij getrouwd en kregen van de collega's een map waarin alles stond uitgelegt over geocaching. We hadden er al wel eens over gehoord maar nu was het toch echt de tijd om serieus er aan te gaan beginnen. onze naam verzinnen was dan ook niet moeilijk, leuk hoor zo'n nickname maar wij houden het maar gewoon simpel: F&W Verheul Fred en Wendy Verheul.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...