Spring naar bijdragen

evs57

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal
  1. @Peetee ik ben je enorm dankbaar: het probleem is eindelijk verholpen! Mijn kompas draaide niet mee/zat vast doordat er een magneet zit in mijn telefoonhoes. Dat eraf gehaald en kompas doet het weer!!! Super bedankt!!
  2. @Peetee ik heb niet de knop Systeem, (zie hieronder) van waaruit ik het kompas zou moeten kalibreren. Ga naar de Instellingen-app op je iPhone. Na naar Privacy en zorg dat Locatievoorzieningen aan staat. Blader helemaal omlaag en tik op Systeem. wat een narigheid he?!
  3. @Peetee ik ga het oroberen @kalkendotters ik heb een iphone 8 plus
  4. Hoi Peetee, als ik op jouw link klik, zie ik allemaal problemen met navigatie. Daar zit mijn probleem niet in, want mijn google maps én Waze doen het beide goed, dus navigatie lukt wel. Het is alleen dat de pijl in mijn Geocaching app naar de verkeerde kant wijst en volgens mij heeft dat te maken met het kompas.
  5. Hoi Peetee, Dank voor je reactie. Ik heb in het algemene deel de locatievoorziening aanstaan en voor geocaching ook. Dus daar ligt het helaas niet aan….. Het lijkt wel of mijn kompas in geocaching vastzit én het kompas op mijn iphone ook. Helaas vind ik daar geen oplossingen voor.
  6. Hoi hoi, in mijn geocaching app werkt de navigatie niet goed. Als ik loop, verandert de looprichting niet. Bij een vriendin kun je het beeld heen en weer bewegen door zelf van richting te veranderen; bij mij niet. Bovendien wijst mijn richtingspijl niet naar voren. Ik moet achteruit lopen, lijkt het wel Als dit zo blijft, wil ik geen abonnement meer, want hier kan ik niks mee. Het lijkt iets met de kompas te zijn, maar wat?? Iemand een idee? vast bedankt, groetjes, Ellen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...