Spring naar bijdragen

cache-digger

Leden
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door cache-digger geplaatst

  1. Als je de topics goed leest zie je dat ik "binnenkort" verandert heb in "in de toekomst wil ik...". Ik kom uit de regio Haarlem. Bedankt voor je aanbod Crow & Eowyn, maar zoals gezegt zit ik nog ver in het begin-stadium van een lang traject. Ik zal je/jullie adviezen zeker nog eens nodig hebben. Tot zover, bedankt! Laters. PS: Voel me zeker niet aangevallen hoor. Ik weet zeker dat jullie het allemaal goed bedoelen. (en ik vind het wel gezellig)
  2. "Als ik het goed lees is cache-digger niet iemand die zomaar een cache ergens neerplempt". Jij begrijpt het. Ik doe aan alle kanten (zoveel mogelijk) ervaring op. Waarom ik niet veel caches heb, ook ik moet het hebben van alleen de Zondag en ben pas kort geleden begonnen met cachen. Daarbuiten lees ik veel over deze vorm van vermaak. Ik beloof jullie, ik ga enorm mijn best doen !
  3. Daar ben ik deze of gene ook zeer dankbaar voor. Weldegelijk dat ik zelf ook een hoop tijd investeer om aan alle regels, eisen en wensen te voldoen die geocachen stelt. Even voor de duidelijkheid, ik ben me aan het voorbereiden maar het plaatsen kan nog wel even duren. (ook ik heb, zeker nu, wel in de gaten dat er meer bij komt kijken dan alleen een kistje plaatsen) Alle op- of aanmerkingen zijn welkom. (ik leer graag) Grtjes.
  4. Natuurlijk onderschat ik het cachen niet. Ik heb inmiddels heel veel caches/logs/omschrijving/handleidingen etc. uitgeprint, bekeken en gelezen. Ook daar leer je heel veel van. (althans, ik wel) Mijn Explorist 300 heeft ook weinig geheimen meer voor me. Het is ook niet mijn bedoeling een hatsieflatsie-cache te plaatsen maar iets leuks en daar zal ik m'n uiterste best voor doen. Ook ik wil deze geweldige hobby/sport leuk en uitdagend houden voor iedereen. Grtjes.
  5. Met "binnenkort" bedoel ik niet een paar dagen hoor. Laat ik het zo zeggen; Ik ben in de toekomst van plan een cache neer te leggen. (zo beter)? Momenteel ben ik druk bezig me te verdiepen in "Hide a cache".(weldegelijk aan het lezen dus)! Natuurlijk doe ik in die tussentijd nog veel ervaring op maar, ga het nou niet moeilijker laten lijken dan het is. Ik kom soms caches tegen........(die me niet zo moeilijk lijken om te plaatsen) In iedergeval, allen bedankt voor jullie reacties. (ook de, ongetwijfeld goed bedoelde kritieken) Mag deze topic nu wel dicht of......?
  6. Dat was alles wat ik nog wilde weten. Thanks voor jullie info. Topic kan inderdaad gesloten worden.
  7. Ik heb eigenlijk 2 vragen. voor degene die ze kunnen beantwoorden....? Ik wil binnenkort mijn eerste cache plaatsen en nu dacht ik aan die gesealde om- of beschrijving die je vaak in caches ziet. Geschreven in 2 talen voor cachers maar ook bedoeld voor niet-cachers. Er word verteld wat ze wel of niet moeten doen. Ben ik nog duidelijk? Kan iemand mij vertellen of daar een standaart brief voor is en waar ik die dan evt kan vinden? Vraag 2. Is er een mogelijkheid, nadat je bijvoorbeeld antwoord hebt gehad en de vraag eigenlijk niet meer beantwoord hoeft te worden, om bv deze topic weer te beeindigen / sluiten ? Thanks. Grt, Richard.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...