Spring naar bijdragen

eigenheimer

Leden
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door eigenheimer geplaatst

  1. Het is overigens mogelijk de oude printversie terug te krijgen door simpelweg &pf=y achter de URL van de cachepagina te plakken. Het zal ongetwijfeld al eerder aan de orde zijn geweest maar dit is dan toch de juiste plek om het nog even te tonen. Om de hints gedecrypt te krijgen plak je er deze regel achter: &pf=y&decrypt=y Om een "x"aantal logs te krijgen klik je nu eerst op "show 5 logs" en verander je het aantal in de URL die dan wordt gegenereerd. voorbeeld: DIT IS DE CACHEPAGINA http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...8842d62ad8& EN DE OUDE PRINTERVRIENDELIJKE PAGINA door er simpelweg "pf=y&decrypt=y" achter te plakken http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...y&decrypt=y Ik ben overigens zelf niet zo slim maar kreeg dat als antwoord op een eerdere post op GC.com
  2. Ik heb inmiddels reactie uit Californische hoek. Ook daar zijn ze zich bewust van de problematische wijze waarop bugs en fixes kunnen worden aangekaart. Deze Raine is blijkbaar degene die de code voor de printversie klopt. Hij is ook regelmatig op dit draadje te zien. Ze lezen het dus wel! Ik hoop idd maar dat het goed komt met de diverse wensen die er duidelijk zijn.
  3. Eigenlijk is er dan maar een manier om antwoord te krjgen en dat is het aan "hun' vragen. Niemand, maar dan ook niemand hier kan je daar een antwoord op geven. Inmiddels contact gehad met met een van de mensen van gc.com en hij verwees me direct door naar het groundspeak forum. Volgens deze medewerker worden de diverse fora kritisch gevolgd en aan de hand van reacties bepalen zij vervolgens of ze er wat mee doen. Ik heb mijn reactie al geplaatst maar omslachtig is het wel.
  4. Leuk allemaal maar ik zou toch graag willen weten of de mogelijkheid om logs af te drukken uiteindelijk nog toegevoegd gaat worden. De pdf-versie is niet te "tunen" en de logjes zijn toch soms wel erg handig. Op zich is de printversie natuurlijk wel sterk verbeterd.
  5. Bedankt kapitein, ga ik proberen! Maar wordt de zuiverheid van je plaatsbepaling niet slechter met WAAS/EGNOS uit?
  6. Het rare is dat die melding dus niet verdwijnt maar minutenlang blijft doorknipperen, ook als ik op enter druk. Vraagteken-pijl-vraagteken-pijl...enz. Als ik kijk naar de satelliet-ontvangst in het betreffende scherm dan zijn er ook geen satellieten actief. Zet ik de GPS uit en meteen weer aan dan heb ik wel 8 sats tot mijn beschikking en prima ontvangst.
  7. Eindelijk heb ik 'm dan: een GPSMAP 60 CSX. M'n eerste caches ook al mogen vinden met dit mooie apparaat. Maar er treedt een irritant probleem op. Als ik door een lange tunnel rijd (drechttunnel) of uit een parkeergarage kom, dan geeft de GPS aan dat er geen ontvangst is. Nu is mijn ervaring met de Sportrak Color dat uitzetten en weer aanzetten wel eens wil helpen en inderdaad, het werkt ook bij deze GPS. Maar raar is het eigenlijk wel. In theorie heb je verbinding maar de GPS reageert er niet op. Zijn er meer mensen met het probleem of is er een oplossing voor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...