Spring naar bijdragen

plasmabol

Leden
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door plasmabol geplaatst

  1. Met plezier gestemd op 8. Ben een flinke Pink Floyd-fan en deze is echt heel goed gevonden!
  2. ehmmm nu kan ik alleen niet vinden hoe dat precies ingesteld kan worden. Ik dacht dat ik het wel eens gezien had ergens. Weet iemand dat toevallig zo te zeggen?
  3. ik zat zojuist toevallig voor het eerst in de chatroom en kreeg daar de tip om de cachepagina van degene die ik erin wil hebben in mijn favorieten te zetten van internet explorer. Je kan in IE instellen dat je meldingen wilt krijgen als er iets in je favo's verandert. Een nieuwe log is een verandering, dus dan krijg je de melding. Ik ga het proberen.
  4. Hoi, ik vroeg me af of het op 1 of andere manier mogelijk is om een andere user op je watchlist te zetten op je Cache pagina? Ik zie er geen knopjes voor maar wellicht is er een truukje of zie ik iets over het hoofd. Ik heb vrienden die ook geocachen en het lijkt me leuk om op die manier hun voortgang bij te houden (via automatische emailtjes dus). Is dit mogelijk? Zo nee: petitietje starten naar .com?
  5. Al struinend op internet kwam ik dit tegen: Het is een filmpje van een geocache event. Zo te zien bestonden de caches uit onderdelen voor een apparaat, die men dan als team later in elkaar moest zetten en er een spel mee spelen. Inspirerend! De site van het event zelf is: http://www.champoeg.com
  6. Je kan ook niet altijd meteen loggen. Stel je gaat een week op vakantie in denemarken en je doet daar 8 caches. Pas aan het eind van de week kun je ze dan alle 8 loggen. (ik wel tenminste ik heb geen fancy pda of mobieltje). Dus tja. En buitenlanders die hier in nederland een ftf hebben kunnen dat andersom soms ook pas 2 weken later loggen. Het zij zo.
  7. Hallo, ik wil er wellicht 1 aanschaffen. Ik vroeg mij alleen af: is deze ook aan de pc te koppelen zodat routes vanaf internet erop te zetten zijn. Of werkt ie alleen handmatig? (zou ik raar vinden met zoveel MB intern geheugen, dat krijg je toch nooit handmatig vol?). Daarnaast: zijn de "miles" ook om te zetten in "kilometers" qua eenheidweergave? ik neem aan van wel maar toch ff vragen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...