Spring naar bijdragen

hopman2

Leden
  • Aantal bijdragen

    78
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door hopman2

  1. Eergister met creditcard geupgrade en keurig na een dag verwerkt ...

     

    Gammo

     

     

    Hoewel GC.COM momenteel niet meer zo plat ligt als enkele dagen geleden, hebben ze op dit moment grote problemen met het verwerken van financiële transacties. Hierdoor is het momenteel bijvoorbeeld niet mogelijk om je membership online te upgraden van Basic naar Premium.

    Volgens een mailtje dat ik zojuist van GC.COM ontving gaat het nog wel even duren alvorens deze functionaliteit weer is hersteld en werd me aangeraden om de bijdrage (het contante geldbedrag of een cheque) in een envelop naar Seattle toe te sturen ofwel ze te bellen voor een telefonische creditcardtransactie. Zelf heb ik besloten nog maar even te wachten, maar wie niet een tijdje zonder de Premium-functies kan of wil *en* een creditard bezit doet er misschien goed aan om voor de tweede optie te kiezen.

     

    Een gedeelte van het zojuist binnengekomen mailtje citeer ik nu even zodat geïnteresseerden het juiste adres en juiste telefoonnummer kunnen gebruiken:

     

    It seems that there are two options: either you can call in and we can try to process your order online (206-302-7721), or you can send 30 dollars to the following address:

     

    Groundspeak

    Attn: Renewals

    2127 5th Ave

    Seattle, WA 98121

     

    If you decide to make a check, please make sure you print your username clearly on the check so that we know which account to apply it to.

     

    Groet,

    Vagebond

     

     

    MM dat klinkt ernstig, zou bijna denken dat ze gehackt zijn. :):beerchug:

  2. Die mogelijkheid is er niet. Ik denk dat je links steeds de topic aanklikt of het subforum. Dan is het logisch dat je oude berichten krijgt. Immers, het zal altijd openen met het bericht waarmee de topic gestart is. maar als je in plaats van links, even naar rechts kijkt, zie de de laatste poster en de titel van de topic. Dan kun je op de titel klikken of op dat kleine blauwe vakje erboven en je komt dan op het laatste bericht uit. Dit geldt dus voor de fora.

     

    Zit je in de subfora, al bij de topics, dan klik je niet op de laatste poster (rechts van je scherm) zijn naam, maar op de "van" die er voor staat, kom je ook weer op het laatste bericht uit.

     

    Als je direct bovenaan klikt op nieuwe berichten, dan kom je dus weer uit op alle berichten die vandaag gepost zijn en de nieuwste staat bovenaan.

     

    En klik je bij een topic weer links, als er een klein oranje vakje staat, dan kom je weer uit bij het laatste bericht waar je ooit gebleven bent. Staat er geen oranje vakje, dan is er sinds dat je de topic ooit gelezen hebt, niets meer bijgekomen.

     

    Als ik het nalees, snap ik niet eens meer waar ik het over heb, nu maar hopen dat jij het wel volgens kunt, anders moet ik ook nog met screendumps gaan werken :cry:

     

    Nou ik begrijp je niet helemaal maar ik snap je wel :lol1:

     

    Ik zie een vierkantje voor topics waarbij meerder pagina's zijn, druk ik daarop dan ga in newestpost in dat topic.

     

    Druk ik op VAN dan ga ik ook naar de nieuwste post van die persoon.

     

    Helaas dat die optie niet beschikbaar is.. Maar dit zal me inderdaad wel helpen door de posts heen te browsen.

     

    Bedankt.

  3. Ik vroeg me af of het mogelijk is om de berichten volgorde op dit forum te wijzigen. Nu krijg ik de oudste berichten eerst, maar ik zou graag de nieuwste berichten bovenaan. Oudere berichten heb ik vaak al wel gelezen vandaar.

     

    Ik heb al gezocht op het forum maar vond geen antwoorden. Ik zie het ook niet als optie bij de instellingen.

    Ik beheer zelf een aantal forums waardoor ik weet dat dit vaak wel mogelijk is maar niet altijd bij de standaard opties zit. Het kan ook dat ik er natuurlijk gewoon overheen kijk. :lol:

  4. Heb verleden week 10 euri overgemaakt om donateur te worden.:thumbup:

    Nu is het op 3 oktober afgeschreven, moet ik dit nog ergens melden of word je naam straks automatisch

    groen.??

     

     

     

    Dan moet je < font colour="#00ff00" > je naam < / font > van je gebruikers naam maken. . :)

  5. Een raadsel is voor mij wat er in Noordwijk aan de hand is in de gebouwen aan de Albertstraat en Beatrixstraat. Zie maar deze foto:

    Noordwijk.jpg

     

    Volgens dit bericht [nu.nl] zou het gaan om de DPO.

     

    De vlek moet de Defensie Pijpleiding Organisatie (DPO) voorstellen. Deze organisatie zorgt voor het vervoer van vloeibare brandstof

     

    Dat is dus ook weer opgehelderd.. :rolleyes:

  6. Heel Nederland is nu in een hogere resolutie te zien in Google Earth. Een hele verbetering mijn inziens.

     

    Dus ook pitoreske dorpjes en bv de wadden eilanden zijn goed in detail te zien..

     

    Heb zelf snel even bij zoutkamp gekeken.... Helaas geblurred.

  7. Klinkt als een leuk plan en ook ik/wij zijn geïntresseerd. Mijn vrouw (Zweedse) begon vandaag weer over een reisje naar Zweden. In het einde van augustus, want dan zijn de scholen weer begonnen. En dan zijn de hostels een stuk rustiger.

     

    Zweden is in mijn ogen een echt hosteling land, heel veel "betaalbare" hostels. Je moet er wel van houden natuurlijk.

     

    Ik houdt deze thread iig in de gate. En ben benieuwd waar men mee komt. Overigens is het idee dat we met eigen vervoer gaan.

  8. Ik dit wel vaker gezien. Heb het gevoel dat het vaak komt doordat het erg druk is op de .com server. Het lijkt er nu op dat er een server niet bereikt kan worden. Soms duurt dit een halve dag. Soms is het zo voorbij.. Hopen dat het snel voorbij is..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...