Spring naar bijdragen

Steenhoop21

Leden
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal
 1. Steenhoop21

  blauwe streep

  Aah heb het gevonden Evt. voor iemand die dezelfde vraag heeft. Ga naar stel in, dan opname knoppen, dan naar de (i) pagina, dan op menu knop drukken en hier kan je kleur wijzigen en verberg op de kaart kiezen.
 2. Steenhoop21

  blauwe streep

  Ik zie dat idd terug in een filmpje van de 64s, maar werkt volgens mij weer anders op de 66sr. Menu zit er in ieder geval anders uit. Ik zoek nog even verder.
 3. Steenhoop21

  blauwe streep

  Misschien een hele domme vraag voor de meer ervaren geocachers, maar ik heb sinds kort de garmin gpsmap 66sr. Een heel mooi toestel. Nu ben ik al op pad er mee geweest om er wat mee te oefenen aangezien het wel weer wat anders werkt dan op mijn telefoon. Ik vind het echter vervelend dat je dus steeds een dikke blauwe streep ziet waar je al gelopen hebt. Hierdoor kan ik de te lopen route soms niet goed meer zien als er een aantal vlak bij elkaar liggen. Ik hoef niet perse te zien waar ik gelopen heb, in ieder geval niet terwijl ik aan het lopen ben. Hij geeft ook een enorme witte pijl soms aan het begin van de route aan, zo groot dat hij een groot gedeelte van de kaart bedekt , ook dit is niet erg handig. Ik schijn het echter niet voor elkaar te krijgen om dit juist te zetten. Ik ben ook steeds bezig met in en uitzoomen, want als ik bij een geocache op ga klikt staat hij of te ingezoomd of te uitgezoomd. Ik schijn de instellingen gewoon niet perfect te krijgen. Wat zijn jullie instellingen op dit apparaat voor geocachen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...