Spring naar bijdragen

Nyxbug

Leden
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Nyxbug geplaatst

  1. Nyxbug

    banner/logo maken

    Ik heb een banner gemaakt met Photoshop, maar weet nu niet goed hoe verder... Heb zelf geen webpagina, dus kan ik 'm dan gewoon aan de cacheomschrijving toevoegen en kunnen loggers dan via de eigenschappen de banner uploaden voor hun statistieken? Ik heb namelijk geprobeerd 'm via Frontoffice om te zetten naar een html code maar zie alleen de contouren in de beschrijven, niet het plaatje. Weet iemand raad?
  2. Nyxbug

    Google Maps

    Ja, dat bedoel ik.... Ach, ik zie het al. Ze hebben er volgens mij een linkje aan toegevoegd waarbij je op de kaartoverzichtje komt: Geocaching.com Google Map Hebbes! Bedankt!
  3. Nyxbug

    Google Maps

    Weet iemand hoe ik weer op GC.com de kaart tevoorschijn tover waarop ik al mijn niet gevonden caches kan zien? Voorheen klikte je op het tweede kaartje op de cache-website. Vervolgens was het enige tijd nodig om 'open in new window' te doen. En nu kan ik alleen nog maar in en uit zoomen. Je ziet nu wel de additionele WP's die bij de cache horen en er is een terrein-view te kiezen, maar ik weet niet meer hoe ik gewoon een overzichtje met alle caches naar voren kan halen... Wie wel?
  4. Nyxbug

    Hondenlosloopgebieden

    Binnenkort op weg naar Drenthe, samen met de hond. Ondanks dat er bij caches aangegeven staat of de hond toegestaan is of niet, zou ik heel graag een paar caches willen doen in gebieden waar de hond los mag lopen. Lange wandelingen zijn onze voorkeur! Kan iemand me hiermee helpen?? (het liefst caches in Oost-Drenthe)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...