Spring naar bijdragen

airheads

Leden
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over airheads

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  nnb zoekt nog
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  nvt
 1. Nadat ik in mijn profiel de Board zicht instellingen had gewijzigd, (direct weergeven) waren de problemen opgelost
 2. Ik probeer op mijn werk PC even: hupsakke.. Click icon to download: Read about waypoint downloads geen enkel problem dus Moet ik setting in mijn thuis PC veranderen?
 3. ga naar .com ik voer alles weer in, maak het valid ik krijg op mijn scherm dat account valid is, ik krijg een mail bevestiging wil ik inloggen, nope en ik probeeralleen maar bv hier in te loggen: Albatros by Tinus [profile] User's Web Page You must be logged in with an account to view the Location Information for this Cache. It's free! morgen weer een dag
 4. inloggen: http://www.geocaching.com/login/default.as...%2fDefault.aspx This post has been edited by Team Firefox: Vandaag, 22:18 en dat lukt dus niet.
 5. - www.geocaching.nl - Doe het zelf - Browser voorkeur - Bij Openen in nieuw venster alles aanvinken ? ik kom gelijk en index er is nergens doe het zelf...
 6. helemaal nagelopen maar dan krijg ik you are not logged in. [log in] in de rechter bovenhoek en You must be logged in with an account to view the Location Information for this Cache. It's free!
 7. ja, de Nederlandse beschrijving van de cache
 8. Computer werkt weer.Alles dichtgetimmerd met norton. Ik kan inloggen op de geocaching.com.Create account OK. Werkt.Ga ik naar de kaart van Nederland., ik kies een locatie. Wil daarna coordinaten opvragen, log ik in, maar dan kom ik niet meer terug op die Nederlandse locatie ?Wat doe ik verkeerd?
 9. airheads

  virussen geocaching.com

  Heren, Ik was in de veronderstelling goed beveiligd te zijn, ik had een mooi ikoontje op mijn PC, maar dat programma bleek niet helemaal te werken omdat ik in de tussentijd van provider was gewisseld Ik had die ellende dus op elke site kunnen binnenhalen excuus voor de overlast
 10. Beste mensen, Om een cach te kunnen zoeken moet je je dus even aanmelden op de geo cocaching.com. En ik dacht dat mijn PC afdoende beschermd was, maar tijdens het aanmelding hebben zich waarschijnlijk meerdere virussen in mijn PC genesteld, oa. ook een trojan horse. Dus zorg dus dat je goed beveiligd bent voordat je gaat aanmelden Ik hoop dat mijn waarschuwing bij andere Newbies ellende kan voorkomen mvrgr
 11. Dank voor je antwoord. Ik ga Ozi eens goed bestuderen mvrgr
 12. Als nieuwkomer ben ik tamelijk verrast door de complexiteit van de topgrafische en rekenkundige zaken waar je gelijk over na moet denken, maar goed Ik ben van plan een Geko 201 aan te schaffen (forum uitvoerig gelezen) maar dan moet je nog programma kopen, Ozi of Beeline begrijp ik. Ik ben in het bezit van bv een duinkaart (dus geen toestanden met kabouterjes enzo) maar moet je nu die kaart in stukjes onder een fladbad scanner halen en dan ozi vertellen waar het noorden ligt? Kan je geen CD rom kopen waar heel Nederland op staat? En stel, ik wil ergens heen rijden (Ardennen) en ik weet een dorp. Hoe kom ik achter de coordinaten van dat dorp of ligt dat ook weer gevoelig?
 13. Heren, dames, Wij willen beginnen met GPS. Ik wil een programma op mijn PC waarin in waypoints op een kaart kan aanmaken, en doorsturen naar de GPS Ik hoef temperatuur of hoogtes af te lezen Ik wil beslist geen wegen zien op display (anders is de uitdaging weg) Welk programma werkt goed met welk apparaat? Waar kan je dit het beste kopen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...