Spring naar bijdragen

Team Edjekadetje

Leden
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Geko 201
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2 jaar
  1. Hoi, fijn zo snel antwoord! Ik had gezocht, maar niet met het juiste zoekargument, vandaar. Ik zal eens op een rijtje zetten wat ik mis en dit dan doorsturen. Heel erg bedankt voor je moeite en alvast een te gek uiteinde gewenst! Kijk HIER eens. Lees het door en het word een stuk duidelijker. Toch misschien de zoekfunctie een keer gebruiken van het forum. Gr Twinlife NB; misschien iets voor de modjes om samen te voegen. <{POST_SNAPBACK}>
  2. Ik ben ruim een jaar bezig met cachehunting. Enige tijd geleden zijn volgens mij alle accounts in een ander systeem overgezet of zoiets. Sinds dat moment mis ik een stuk of wat caches die wij gevonden hebben. Ben ik de enige die dit ervaren heeft of zijn er meer die dit is opgevallen?
  3. Hoi, Inmiddels terug uit het prachtige land met zijn fijne inwoners. Hebben 6 caches gedaan, allen in de omgeving van the New Forrest (boven Isle of Whight). De WGS84 kaartdatum deed het goed op 1 na; die wees ons 202 km verder. Na de us-coor te hebben ingevoerd bleken wij dichtbij te zijn, waarna we snel gecached hebben. Valt nog op te merken dat er diverse caches virutal geworden, blijkbaar na bemoeienis door de Engelse staatsbosbeheer. 1 TB mee kunnen nemen, deze zal het continent gaan veroveren. Topweekje gehad! Kunnen wij iedereen aanraden!!! PS Barnold: ik probeer al tijden mijn stat-bar toe te voegen in de topics, maar lukt mij niet echt. Hoe heb jij dat gedaan?
  4. Deze week ga ik naar Engeland en ga daar proberen diverse caches te vinden. In Nederland gebruiken we natuurlijk als kaartdatum WGS 84. Geldt dit ook voor Engeland?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...