Spring naar bijdragen

Le-Boot

Leden
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Le-Boot geplaatst

  1. Nogmaals bedankt,als ik nog vragen heb dan geef ik een berichtje. Gr. Le-Boot.
  2. Hallo Flo van Co, Bedankt voor deze tip,ik zal het uitproberen. Mocht ik nog andere vragen hebben,kan ik je dan raadplegen? Ben namelijk nog een beginneling wat geocachen aan gaat,en de gps heb ik nog niet lang.
  3. Hallo etrex touch bezitters, Ik heb een vraag betreffende het loggen van een gevonden cache. Is het mogelijk om deze te loggen op de GPS? Zodat de gevonden cache op de gps aangegeven en er bijgeteld word.Op de etrex 25 staat namelijk het aantal wat je dan gevonden hebt. Als beginneling is de handleiding bij deze gps nog al onduidelijk. Hoe moet je dit doen? Alvast bedankt! Le-Boot
  4. Hallo Geocachers, Als beginneling met deze hobby heb ik een Garmin etrex touch 25 aangeschaft. Een leuk apparaatje,maar mijn vraag is ,wat zijn de goede instellingen om de caches te zoeken? Bij het instellen van de coordinaten geeft hij grote afwijkingen aan. Ben je terplaatse,gaat de aanwijzer uit. Wat doe ik verkeerd?
  5. Bedankt voor de info,ik ga ermee aan de slag!
  6. Hallo, Ik ben in het bezit van een Garmin E trex 20x,en heb een Mini SD card gekocht voor extra opslag geheugen. Mijn vraag is hoe formateer ik de card,zodat mijn Etrex deze herkend.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...